Pretraga

Pazite da ne ‘poljubite’ vrata: Idućih dana u velikim gradovima dio menzi neće raditi

A- A+

Iako je dio fakulteta odlučio da u ponedjeljak nema nastave pa su studenti uoči blagdana Svih svetih otišli kućama, dio studenata ostat će u mjestu studiranja. U Zagrebu, Rijeci i Osijeku na blagdan Svih svetih dobar dio studentskih restorana zatvara svoja vrata.

menza studentski centar savska

Menza SC, foto: srednja.hr | Ana Šoda

Studentski centri u tri velika sveučilišna grada – Zagrebu, Rijeci i Osijeku – obavijestili su da dio menzi za blagdan Svih svetih neće raditi, kao i koje su dežurne tog dana.

Dežurni restorani SC-a Zagreb 1. studenog su u Studentskom domu Stjepan Radić – Sava, Studentskom domu Cvjetno naselje, Studentskom domu Lašćina (doručak, ručak). Kako stoji u obavijesti SC-a Zagreb, restoran ZUK Borongaj, te brza i obična menza u sklopu SC-a odnosno Express restoran i restoran Savska radile su zaključno s petkom i počinju s radom u srijedu 2. studenog. Kada je riječ o menzama na fakultetima, one će biti prilagođene radu fakseva.

Izdvojeni članak

[Studentska patrola] Posjetili smo najmoderniju menzu u Zagrebu, evo isplati li se voziti do nje

Iz Studentskog centra u Rijeci priopćeno je da će 1. studenog raditi linija restorana Mini, i to od 7 do 21 sat, dok pizzeria ne radi. Dežuran je u Rijeci i restoran Kampus, također od 7 do 21 sat, a ni ondje pizzeria, snack i caffe pult ne rade.

U Osijeku će na blagdan Svih svetih raditi samo restoran Kampus i do od 11:30 do 18:30.

SC Split do trenutka pisanja ovog teksta nije objavio koje su menze dežurne na blagdan Svih svetih, ali su obavijestili studente da restoran Kampus ove subote radi do 15 sati, a FGAG od 15:30 do 21:30. Restorani Index, Spinut i Bruno Bušić ove subote rade prema redovitom radnom vremenu. U nedjelju u Splitu restorani Kampus, Index, Spinut i BB rade također po redovitom rasporedu.

menza studentski centar savska
Share via
Copy link
Powered by Social Snap