Pretraga

Pažnja, studenti: Uoči Tijelova, mijenja se radno vrijeme Student servisa i menzi

A- A+

Uoči blagdana Tijelova, Student servis pri zagrebačkom Studentskom centru i pojedine menze, mijenjaju svoje radno vrijeme. Slična je situacija i u ostalim velikim sveučilišnim gradovima u Hrvatskoj, poput Osijeka, Splita i Rijeke.

student servis zagreb

Foto: Ramona Ščuric, srednja.hr

Uoči blagdana Tijelova, odlučili smo provjeriti koje su izmjene u radnom vremenu Student servisa i menzi u četiri najveća sveučilišna grada, Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci.

Zagreb

Naime, Student servis u Zagrebu ove srijede, 7. lipnja, radi skraćeno od 7:30 do 15 sati. Na sam blagdan Tijelova, 8. lipnja, Student servis neće raditi, dok će u petak, 9. lipnja, raditi skraćeno od 7:30 do 13 sati.

Izdvojeni članak
SCZG studenti

Student servis objavio radno vrijeme za 2023.: Opet planiraju raditi skraćeno četiri dana prije blagdana

Kad je riječ o menzama, iz SC-a Zagreb napominju da 7. lipnja u 15 sati prestaju s radom restorani po fakultetima, Savska, Express restoran (Savska cesta 25), ZUK Borongaj i NSK. Studenti će, doduše, moći ići u dežurne menze SD ‘Cvjetno naselje’, SD ‘Stjepan Radić’, SD ‘Lašćina’ (doručak i ručak, nedjeljom ne radi) od 8. do 12. lipnja.

– Od 12. lipnja 2023. godine svi restorani rade po uobičajenom radnom vremenu, napominju iz SC-a Zagreb.

Osijek

Studentski centar u Osijeku izvijestio je da u četvrtak studenti mogu jesti u restoranu Campus od 11:30 do 18:30. Svi ostali objekti su zatvoreni.

Split

Studentski centar u Splitu nije se oglasio točno o radnom vremenu za Tijelovo. Objavili su samo da je došlo do nekih izmjena radnog vremena menzi u petak, subotu i nedjelju.

Rijeka

Iz Studentskog centra Rijeka kažu da će za blagdan Tijelovo restoran Kampus i samoposlužna linija Mini raditi od 7 do 21 sat. Za Student servis nisu ništa izvijestili.

Copy link
Powered by Social Snap