Pretraga

Počele su prijave za Školu stranih jezika SC-a, a studenti i ove godine imaju popust

A- A+

Škola stranih jezika SC-a i ove akademske godine nudi studentima povoljno učenje njemačkog, engleskog, talijanskog, francuskog, španjolskog, ruskog, portugalskog i turskog jezika. Na stranicama SC-a objavljeni su rokovi upisa, klasifikacijskih ispita kao i raspored predavanja. U nastavku provjerite kolika je cijena, u koliko rata možete platiti tečaj, kao i sve drugo vezano za zimski semestar 2013./2014. godine.

Studentski centar u Zagrebu i ove akademske godine organizira Školu stranih jezika za sve građane, ali su studenti privilegirani pa je za iste cijena niža. Objavljeni su rokovi upisa, besplatnih klasifikacijskih testova kao i raspored predavanja. Stoga, ako želite naučiti još jedan jezik, provjerite što vam se nudi u SC-ovoj Školi.

Izdvojeni članak

Tečajevi stranih jezika: Najbolje ponude za studente

Široka ponuda jezika te rokovi upisa

U akademskoj godini 2013./2014. ponuda stranih jezika obuhvaća sljedeće: njemački, engleski, talijanski, francuski, španjolski, ruski, portugalski i turski.

Upisi u zimski semestar započeli su 9. te će trajati sve do 27. rujna 2013., svakim radnim danom od 10 do 18 sati u SD ‘Cvjetno naselje’ koji je smješten na Odranskoj 8.

Početak nastave predviđen je 30. rujna, a nastava će se održavati u studentskim domovima. Tijekom jednog semestra tečaj traje 64 sata (dva puta po dva sata tjedno).

Izdvojeni članak

Plesni tečajevi sa studentskim popustima

U Školi je predviđeno 8 stupnjeva ili semestara, dok je za one koji posjeduju određeno znanje te se po prvi put upisuju predviđena provjera znanja, kako bi se odredilo koji će stupanj polaznik upisati. Klasifikacijski ispiti su besplatni, a održavaju se za njemački i engleski jezik 12., 19. i 26. rujna, s početkom u 15 sati, dok su za sve ostale jezike samo 26. rujna, od 15 sati.

Cijena i rasporedi predavanja

Cijena tečaja nije ista za studente i sve ostale građane. Ako student upiše tečaj, jednokratnom uplatom izdvojit će 1 050 kuna ili 1 200 kuna plaćanjem u tri rate. No, ostalim građanima cijena je malo viša. Odluče li odjednom platiti tečaj izaći će ih 1 380 kuna, a odluče li se za tri rate, onda će izdovijiti 1 500 kuna.

Počele su prijave za Školu stranih jezika SC-a, a studenti i ove godine imaju popust
Share via
Copy link
Powered by Social Snap