Pretraga

Počinju predavanja na novom studiju Sveučilišta u Zagrebu

A- A+

Nastava na novom poslijediplomskom specijalističkom studiju Diplomacije pri Sveučilištu u Zagrebu počinje se izvoditi, što će se sutra svečano obilježiti u auli Rektorata. Voditelj studija bit će Tvrtko Jakovina, a u izvođenju nastave sudjelovat će čak četiri fakulteta, odnosno Filozofski, Ekonomski, Pravni te Fakultet političkih znanosti. Cjelokupni program studija će se odvijati na engleskom jeziku.

Počinje se izvoditi nastava na novom, poslijediplomskom specijalističkom studiju Diplomacije, što se svečano obilježava u auli Rektorata u Zagrebu. Naime, voditelj ovog studija bit će Tvrtko Jakovina, a u izvođenju nastave sudjelovat će čak četiri fakulteta, odnosno Ekonomski, Pravni, Filozofski te Fakultet političkih znanosti.

Izdvojeni članak

Studij energetike starta od jeseni u Šibeniku

Nositelj studija Diplomacije je Sveučilište u Zagrebu, dok je suizvoditelj Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske.

Stoga će novi zagrebački rektor Damir Boras te ministrica navedenog resora i prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić sutra održati prigodni govor, a potonja i predavanje.

Studij se izvodi na engleskom jeziku, a kako stoji u priopćenju Sveučilišta u Zagrebu namijenjen je ‘zaposlenicima Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, stranim diplomatima te drugim zainteresiranim kandidatima iz zemlje i inozemstva’.

U nastavi će povezivati akademska znanja i praktična diplomatska iskustva.

Počinju predavanja na novom studiju Sveučilišta u Zagrebu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap