Pretraga

Policija se oglasila o slučaju preminulog studenta u domu: Pronašao ga je cimer

A- A+

Kako smo ranije izvijestili u studentskom domu u Varaždinu jutros je pronađen mrtav student. Policija je objavila kratko priopćenje u kojemu navodi kako ga je pronašao cimer te da nema elemenata koji upućuju na kazneno djelo.

policijski kombi

Foto: Ivan Klindić www.ivanklindic.info

Jutros iza 8 sati varaždinska je policija, kako smo ranije izvijestili, dobila dojavu da je u jednoj od soba Studentskog doma u Varaždinu pronađen mrtav student, inače stanar tog doma. Potvrdili su nam to iz PU varaždinske, koja je sada objavila i priopćenje u vezi ovog slučaja.

– U ponedjeljak, 30. siječnja u 8.05 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je u Studentskom domu pronađena mrtva muška osoba. Očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je istog dana oko 8 sati, u smještajnoj prostoriji Studentskog doma u Varaždinu, mladić u dobi od 19 godina pronašao tijelo 24-godišnjaka s kojim dijeli sobu, navode iz PU Varaždinske.

Izdvojeni članak
studentski centar varaždin

U studentskom domu u Varaždinu pronađen mrtav 25-godišnji student: Bio je stanar doma

Dodaju da je liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja, konstatirao smrt.

– Isto tako, na mjesto događaja izašao je mrtvozornik koji se pregledom tijela nije sa sigurnošću mogao izjasniti o uzroku smrti. Očevid je uz pomoć policijskih službenika provela zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu. Ista je također naložila obdukciju preminulog. Tijelo nesretnog mladića prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin. Prema dosad prikupljenim informacijama, nisu utvrđeni elementi koji bi upućivali na postojanje kaznenog djela, piše u priopćenju PU varaždinske.

Copy link
Powered by Social Snap