Pretraga

Ponovno spuštena granica naknada za privatni studentski smještaj

A- A+

Ponovno je spuštena bodna granica za studente koji su ostvarili pravo na naknadu za smještaj kod privatnog stanodavca za vrijeme rekonstrukcije studentskih domova ‘Stjepan Radić’ (1.-4. i 7.-9. paviljona) i ‘Cvjetno naselje’

foto: srednja.hr

Izdvojeni članak

Objavljena lista 25 studenata koji su dobili stipendiju tvrtke Tokić

U natječaj ‘S’ bodna granica je sada 1200, a u natječaj ‘B’ 1172 boda. Studenti svoj broj bodova ostvarenih na Natječaju mogu vidjeti na osobnom profilu na linku ovdje.

Studenti koji su ostvarili pravo na naknadu za smještaj kod privatnog stanodavca za vrijeme rekonstrukcije studentskih domova (u daljnjem tekstu: subvencija) zaključit će ugovor o međusobnim pravima i obvezama sa Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu.

Ugovori će se potpisivati do 26.10.2015. godine u Poslovnici za smještaj u vremenu od 8 do 15 sati, svaki dan (osim subote, nedjelje i blagdana). Studenti koji ne potpišu ugovor do navedenog datuma smatrat će se da su odustali od subvencije. Prilikom potpisivanja ugovora na uvid se daje indeks ili studentska iskaznica (X-ica), te preslika kartice ili ugovora o tekućem računu poslovne banke.

Studenti koji su ostvarili pravo na subvenciju nemaju pravo na subvencionirani smještaj u studentskim i učeničkim domovima u razdoblju u kojem se subvencija isplaćuje. Poslovne banke putem kojih je moguće ostvariti isplatu subvencije:

  • PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d. Zagreb
  • ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb
  • RAIFFEISENBANK AUSTRIA d.d. Zagreb
  • HRVATSKA POŠTANSKA BANKA d.d. Zagreb
  • ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d. Rijeka
  • SOCIETE GENERALE- SPLITSKA BANKA d.d. Split

Spomenimo kako je tvrtka Tokić dodijelila 25 stipendija za studente, a rezultate natječaja možete pogledati ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap