Pretraga

Poslušaj predavanja vrhunskih hrvatskih znanstvenika na Noći znanja

A- A+

Sveučilište VERN’ drugu godinu za redom organizira Noć znanja, ispunjenu zanimljivim predavanjima i radionicama za studente i zainteresiranu javnost. Noć znanja održat će se u petak 26. travnja, s početkom od 19:30 sati. Dođite poslušati predavanja uglednih domaćih znanstvenika, profesora i stručnjaka iz različitih područja.

Što vrhunski znanstvenici i stručnjaci misle o važnim i aktualnim temama poput budućnosti svemira i ljudskog roda, demografskim izazovima, klimatskim promjenama, lažnim vijestima, povezanosti glazbe s ideologijama i drugim zanimljivim temama?

Svi zainteresirani građani pozvani su da posjete drugu „Noć znanja“ koja će se u petak 26. travnja održati u organizaciji Sveučilišta VERN’. Događanje će kroz formu 45-minutnih doku-predavanja ponuditi posjetiteljima nove načine razmišljanja o društveno zanimljivim temama.

Ulaz na događanje je slobodan, uz preporučenu prethodnu prijavu radi rezervacije mjesta.

O temama kao što su „Budućnost svemira i ljudskog roda“, „Zašto nam potresi ruše kuće?“, „Fake news – gdje je nestala istina?“, „Demografski kolaps Hrvatske“, „Egalitarni sindrom – kruži li Hrvatskom bauk liberalizma?“, „Glazba i ideologije“…, govorit će prof. dr. sc. Ivica Puljak, prof. dr. sc. Marijan Herak, prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila, prof. dr. sc. Nenad Pokos, prof. dr. sc. Aleksandar Štulhofer, dirigent prof. art. Mladen Tarbuk i drugi ugledni stručnjaci i profesori.

Sveučilište VERN’ će u sklopu Noći znanja za javnost biti otvoreno u petak 26. travnja od 19:00 do 24:00 sata na lokaciji: Importanne Galleria, Iblerov trg 10, 1. i 2. kat.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap