Pretraga

Povoljno do materijala za učenje: Studenti zagrebačkog faksa razmjenjivat će knjige i skripte

A- A+

Studenti jednog od većih fakulteta u Zagrebu ovaj će petak imati priliku riješiti se starih i nepotrebnih priručnika, ali i novih knjiga koje više ne koriste. Riječ je o BookMarketu koji osmu godinu zaredom organizira uredništvo STUDMEF-a, službene web stranice Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Foto: Unsplash

STUDMEF Medicinskog fakulteta u Zagrebu i ove godine organizira BookMarket, razmjenu gdje će studenti moći nabaviti potrebne stare i nove knjige te skripte, kao i druge nastavne materijale. Ona će se održati u petak, 30. rujna od 16 do 19 sati u prizemlju fakulteta.

Iz STUDMEF-a napominju da se potrebno pridržavati nekoliko pravila. Na ono što se prodaje studenti moraju staviti post-it naljepnicu na kojoj je napisan naslov udžbenika ili priručnika te cijena.

– Iz iskustva starijih studenata znamo da nije potrebno ljubomorno čuvati knjige vjerujući da ćete ih jednog dana ponovno trebati. Gotovo svi rekli su nam da preko 90 posto sačuvanih udžbenika nikada nisu otvorili zbog toga što su informacije zastarjele i jer se one danas mogu pronaći elektronski, objašnjavaju iz STUDMEF-a.

Pozivaju sve koji će doći na razmjenu da ispod objave na svom Facebooku studenti postave fotografije knjiga i ostalih stvari koje planiraju prodavati ili mijenjati.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap