Pretraga

Poznat datum održavanja FER-ove brucošijade na kojoj će nastupiti 16 izvođača

A- A+

Brucošijada FER-a je godinama najposjećenija u Hrvatskoj, ujedno i s najjačim muzičkim imenima pa se svaka novost vezana za nju s nestrpljenjem iščekuje. Prva velika novost vezana za Brucošijadu FER-a 2019. godine je datum održavanja, koji je zakazan za 9. studenog na hodnicima FER-a!

vizual: PR

Izdvojeni članak

[XXL fotogalerija] Opće ludilo na Brucošijadi FER-a: Tri tisuće mladih tulumarilo do zore

Ovaj mini festival kako ga nazivaju organizatori, ove će godine okupiti 16 izvođača na tri pozornice, a u već standardnoj ponudi bit će i kino.

– Klub KSET preuzet će ulogu plesnog podija na kojem će  se posjetitelji zabavljati do sitnih jutarnjih sati, a posjetitelji će i ove godine moći provjeriti zašto se o votafak stageu priča još danima nakon, navode u priopćenju organizatori.

S obzirom da svake godine nekoliko tisuća ljudi posjeti ovaj događaj, jasno je da je ovaj event prelazi okvire tuluma za novake FER-a te okuplja brojne druge brucoše, studente i druge ljubitelje muzike.

Više informacija o izvođačima objavit će se u rujnu kada kreće i pretprodaja ulaznica, a kako je izgledala jedna od legendarnih brucošijada FER-a, sa Zabranjenim pušenjem, Majkama i Bad Copyem u glavnoj ulozi, pogledajte u potonjem video izvještaju.

Sve novosti pratite na službenoj Facebook stranici Brucošijade FER-a.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap