Pretraga

Poznat datum otvaranja dugoočekivane menze na FFZG-u, očekuje se i ministrica Divjak

A- A+

Ono što su studenti godinama čekali, napokon su dočekali! Na Filozofskom fakultetu, jednom od najvećih fakulteta u državi, sljedećeg se petka otvara menza. Na otvaranju se osim mnoštva studenata, očekuje i ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak. Na veselje zainteresiranih srednjoškolaca, istog se dana ondje održava Dan otvorenih vrata.

Foto: Ivan Božić, srednja.hr

Generacije studenata godinama se žale na predugačke redove u menzi na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, kao i na susjednom FER-u. Nakon više desetljeća vapaja, studenti će od sljedećeg petka, 25. siječnja u 10 sati, do hrane napokon doći brže jer se upravo tada otvara menza na zagrebačkom Filozofskom fakultetu.

Izdvojeni članak

Kraj višedesetljetnih težnji i vapaja studenata: Menzu napokon dobiva i Filozofski fakultet!

Iako se ovih dana u studentskim krugovima šuškalo o datumu njenog otvaranja, jučer je on potvrđen na službenoj Facebook stranici Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Vijest je to koja je, nakon dugog priželjkivanja, razveselila brojne studente.

Kako se navodi u objavi, novootvorena će menza raditi od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, a na otvaranju se uz mnogo zagrebačkih studenata, očekuje i resorna ministrica Blaženka Divjak.

Uz to, istaknimo da istog dana, 25. siječnja od 10 do 16 sati, Filozofski fakultet organizira Dan otvorenih vrata, objavljeno je jučer na njihovoj Facebook stranici.

Kao i prošle godine, na njemu maturanti i svi zainteresirani mogu iz prve ruke dobiti informacije o Fakultetu, svim studijskim programima i još mnogo toga.

Poznat datum otvaranja dugoočekivane menze na FFZG-u, očekuje se i ministrica Divjak
Share via
Copy link
Powered by Social Snap