Pretraga

Poznata imena dobitnika studentskog doma i subvencija za privatni smještaj na najmlađem sveučilištu

A- A+

Nakon riječkog, i Studentski centar u Slavonskom Brodu objavio je rezultate natječaja za smještaj u studentskom domu. Ondje Ministarstvo sufinancira i smještaj kod privatnih stanodavaca, pa je SC objavio i listu dobitnika te subvencije.

Studentski dom u Slavonskom Brodu| foto: Studentski centar Slavonski Brod

Studentski centar u Slavonskom Brodu objavio je rezultate natječaja za smještaj u studentskom domu u idućoj akademskoj godini. Pravo na dom ostvarilo je 77 starijih studenata, a bodovni prag na toj listi bio je 1.204 boda. Posljednji na listi studenata prve godine imao je 1.539 bodova, a pravo na toj listi za brucoše ostvarilo je još 19 studenata.

Zbog vrlo malog kapaciteta u studentskom domu u Slavonskom Brodu Ministarstvo studentima sufinancira i smještaj kod privatnog stanodavca. Subvenciju za privatni smještaj u Slavonskom Brodu dobilo je 27 studenata. Lista dobitnika doma, subvencije i onih koji nisu ostvarili pravo nalazi se ispod teksta.

Izdvojeni članak

Stigli su rezultati natječaja za studentske domove u Rijeci, pogledajte jeste li ostvarili pravo

Riječ je o privremenim rezultatima natječaja. Studenti koji su sudjelovali u natječaju na ovoj poveznici mogu provjeriti bodovanje svoje dokumentacije unošenjem korisničkog imena i lozinke koju su dobili na e-mail prilikom prijave na natječaj. Oni koji smatraju da im je prijava u nekom dijelu neispravno bodovana, na rezultate ovog natječaja mogu uložiti žalbu. Rok za prigovore traje osam dana od objave privremene rang-liste, a konačna će biti objavljenja do 23. kolovoza.

U nastavku se nalazi lista dobitnika smještaja u domu i subvencije za privatni smještaj, a ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [285.79 KB]

studentski dom slavonski brod
Share via
Copy link
Powered by Social Snap