Pretraga

Poznata novinarka i urednica završila diplomski: Za vrijeme studija dobila i rektorovu nagradu

A- A+

Donedavna urednica Provjerenog Ivana Paradžiković diplomirala je Odnose s javnostima na Sveučilištu Sjever, čime se pohvalila na društvenim mrežama. Prošle godine, Paradžiković je na tom sveučilištu dobila i rektorovu nagradu.

Ivana Paradžiković, diplome Sveučilišta Sjever | foto: Instagram, Sveučilište Sjever

– Cijeli život sam prolazila s 5,0, matematička gimnazija… sve dok se nisam zaposlila, tada je fakultet pao u drugi plan. A sada je napokon došlo vrijeme da stavim točku na i i na tu priču. Koliko god se činilo teško i nemoguće, vjerujte, zapravo je fenomenalno na taj način uprezati mozak, ispričala je za Story u rujnu 2020. Ivana Paradžiković.

Nagrađivana novinarka i donedavna urednica Provjerenog danas je objavila sretnu vijest – diplomirala je i postala magistra odnosa s javnostima. Od sada iza imena i prezimena može pisati kraticu mag. rel. publ.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ivanaparadzikovic (@ivanaparadzikovic)

Paradžiković je lani dobila i rektorovu nagradu i to za najbolji uspjeh na svome smjeru u akademskoj godini 2018./19., a tada je izjavila kako ju je to iznenadilo. Prosjek joj je tada, kako je vidljivo iz oduke o dodjeli nagrade, bio 4,9.

Poznata novinarka i urednica završila diplomski: Za vrijeme studija dobila i rektorovu nagradu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap