Pretraga

Poznati rezultati ovogodišnjeg natječaja za domove Studentskog centra Varaždin

Studentski centar u Varaždinu objavio je privremene rezultate natječaja za prijem u studentske i učeničke domove. Na natječaj je pristiglo ukupno 756 prijava, nepotpunih je bilo 37, a dvije su prijave stigle izvan roka.

foto: srednja.hr

Privremenim rezultatima natječaja, u studentske domove u Varaždinu smješteno je 597 studenata, u Učenički dom Graditeljske škole Čakovec 28 studenata, dok je pravo na subvencije za studente podstanare u Čakovcu ostvarilo 39 studenata, u Križevcima 7 studenata, u Koprivnici 9 studenata te u Bjelovaru 10 studenata.

Studenti (prvih 260 po bodovima) koji su ostvarili pravo na stari studentski dom u Varaždinu, mogu useliti od 1. rujna, dok je za ostale studente koji su ostvarili pravo u novom domu useljenje predviđeno od 1. prosinca 2017. Prvih 20 studenata po broju bodova koji čekaju useljenje  novi dom ostvaruju pravo na smještaj u Učeničkom domu Varaždin do useljenja u novi dom. Ostalih 70 studenata po broju bodova do useljenja u novi dom ostvaruju pravo na subvenciju za podstanare.

Za detaljan prikaz bodovanja potrebno se prijaviti svojim elektroničkim identitetom (vlastitim AAI korisničkim računom) ovdje. Iznimno, pristupnici koji nisu imali AAI korisnički račun, detaljan pregled bodovanja mogu pogledati na ovoj adresi (za prijavu koristiti iste podatke kao pri popunjavanju prijave na natječaj).

Ukoliko smatrate da ste na natječaju ostali zakinuti za bodove na sljedeću adresu u roku od osam dana od objave privremenih rezultata natječaja (10. kolovoza), možete poslati prigovor:

Studentski centar Varaždin
Povjerenstvo za rješavanje prigovora
J. Merlića 9
42000 Varaždin

Iz SC-a Varaždin napominju kako želje vezane uz vrstu sobe i cimera studenti mogu slati tek nakon objave konačnih rezultata (najkasnije u roku 8 dana od roka za prigovore). Želje poslane prije objave konačnih rezultata neće se razmatrati.