Pretraga

Poznato što će narednih tjedana biti s toplom vodom u najvećem studentskom domu u Zagrebu

A- A+

Zbog sanacije štete do koje je došlo zbog puknuća cjevovoda u Zagrebu, tisuće studenata koji žive u domovima na zapadu grada nekoliko dana tuširalo se hladnom vodom. Planirani radovi na vodovodnoj infrastrukturi odvijat će se do 5. lipnja, zbog čega će bez tople vode biti kvartovi Gajevo, Staglišće i Jarun. No, kako je izvijestio SC u Zagrebu, neće biti prekida isporuke tople vode u domu na Savi.

Foto: Ramona Ščuric | srednja.hr

– Iz HEP Toplinarstva izvijestili su kako neće biti prekida isporuke tople vode u periodu od 15. svibnja do 5. lipnja u SD Stjepan Radić, izvijestio je ovog popodneva Studentski centar u Zagrebu.

Ova vijest dolazi nakon što su se nekoliko dana studenti tog i domova na Cvjetnom i Šari nekoliko dana tuširali hladnom vodom. Topla je bila nedostupna, kao i za tisuće građana na zapadu grada, radi sanacije kvara na cjevovodu.

– Tek kada ostaneš bez tople vode počneš shvaćati koliko ti to nedostaje i treba u životu. Hajde da je vani možda vruće pa da ti paše hladan tuš. Fizički je neizdrživo jer je voda ledena. Nema rješenja za sada, nezadovoljstva među studentima ima mnogo. Rečeno je da će dio studenata dobiti toplu vodu do srijede, a dio će biti bez nje do 5. lipnja, rekla nam je u utorak studentica sa Save.

Uz te neplanirane radove, naime, do 5. lipnja na infrastrukturi će se odvijati planirani radovi, zbog čega će bez tople vode biti kvartovi Gajevo, Staglišće i Jarun. No to, dakle, ne uključuje dom na Savi.

Copy link
Powered by Social Snap