Pretraga

Pozor, pozor! Besplatan upad i smještaj za studente na međunarodnoj konferenciji o blockchainu

A- A+

U Splitu se od 27. do 28. travnja održava BlockSplit konferencija, međunarodna konferencija o blockchain tehnologiji. Konferencija u organizaciji Blockchain HUB-a Split predstavlja jedinstvenu priliku za sve programere i poduzetnike koji u budućnosti žele raditi u blockchain tehnologiji, ali i pokrenuti vlastite projekte. Dobra vijest za sve studente zainteresirane za ovu temu – omogućene su im besplatne karte, kao i besplatan smještaj u Splitu za one koji ne dolaze iz grada pod Marjanom.

Foto: Promo

BlockSplit konferencija, u organizaciji Blockchain HUB-a Split, održava se od 27. do 28. travnja 2018. u Splitu na Ekonomskom fakultetu. Konferencija predstavlja jedinstvenu priliku za sve programere i
poduzetnike koji u budućnosti žele raditi u blockchain tehnologiji, ali i pokrenuti vlastite projekte.

Izdvojeni članak

Inspirirajte se za novu Ideju godine: Ovo je osam tehnologija ključnih za razvoj poslovne ideje

Riječ je o najvećem ovakvom događaju u Hrvatskoj, a kao dokaz kvaliteti konferencije najviše govori lista internacionalnih i nacionalnih predavača koji su svi redom eminentni stručnjaci iz područja blockchain tehnologije i iza sebe imaju uspješno realizirane projekte. Od internacionalih predavača najviše se ističe Peter Todd, Bitcoin Core Developer, koji je još 2012. napisao prvu liniju koda, u vrijeme kada je Bitcoin vrijedio 5 dolara. Od ostalih predavača izdvajamo Paula Janowitza iz Monero kriptovalute, predstavnike slovenskih firmi koji su putem ove tehnologije prikupili po nekoliko milijuna dolara za financiranje vlastitih projekata, kao i mnoge predavače iz hrvatske blockchain zajednice.

Konferencija se održava dva dana: prvi dan je rezerviran za radionice, dok drugi dan za predavanja,
koja će potom biti podijeljena na dva tracka, development i business.

U suradnji s ICT ŽupanijomCentrom izvrsnosti SDŽ, BlockSplit konferencija osigurala je svim studentima, željnim znanja o ovoj brzo rastućoj tehnologiji, besplatne karte za 2. drugi dan konferencije. Isto tako, za sve studente koji žive izvan Splita i Hrvatske, omogućen je besplatan smještaj dvije noći u studentskim domovima i hostelima (petak i subota). Prijave na konferenciju moguće su putem ovog linka, a pri rezerviranju potrebno je uplatiti 10 eura koji će studentima biti vraćeni nakon što dođu na konferenciju.

BlockSplit | Foto: Promo

Broj studentskih karata je ograničen pa organizatori pozivaju studente na što raniju rezervaciju.

Za sve dodatne informacije i upite, organizatorima se možete obratiti putem Telegrama ili na društvenim mrežama (Facebook, Twitter).

Share via
Copy link
Powered by Social Snap