Pretraga

Pravo ostvarilo 811 osoba: Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Varaždinu

Studentski centar Varaždin u ponedjeljak je objavio rezultate ovogodišnjeg natječaja za subvencionirani smještaj u tamošnjim studentskim domovima. Uz to, objavljeni su i rezultati natječaja za subvencioniranje privatnog smještaja u četiri grada.

Screenshot: YouTube

Prema rezultatima natječaja dostupnim na stranicama SC-a u Varaždinu, pravo na smještaj u starom i novom studentskom domu u Varaždinu ostvarilo je ukupno 811 studenata. Pravo na subvenciju privatnog smještaja od 200 kuna ostvarilo je još 57-ero studenata – u Čakovcu 25, Koprivnici 20, Križevcima dvoje i Bjelovaru desetero njih. Na natječaj se ukupno prijavilo 1.155 studenata.

– Za detaljan prikaz bodovanja potrebno se prijaviti svojim elektroničkim identitetom (vlastitim AAI korisničkim računom) na adresi http://www.scvz.unizg.hr/obrazac-a . Iznimno, pristupnici koji nisu imali AAI korisnički račun, detaljan pregled bodovanja mogu pogledati na adresi http://www.scvz.unizg.hr/obrazac-a-noaai (za prijavu koristiti iste podatke kao pri popunjavanju prijave na Natječaj), poručuju iz SC-a Varaždin.

Studenti imaju pravo uložiti prigovor na rezultate natječaja to najkasnije u roku od osam dana od objave rezultata, dakle od 12. kolovoza. Prigovori se šalju isključivo preporučenom poštom, na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Studentski centar Varaždin, Julija Merlića 9, 42 000 Varaždin, uz naznaku ‘Povjerenstvu za rješavanje prigovora’.

Važna je napomena iz natječaja kako rok za podnošenje prigovora nije produljenje natječajnog roka niti mogućnost za dopunu natječajne dokumentacije, nego se prigovor upućuje samo ako je došlo do pogreške kod bodovanja dokumentacije poslane na natječaj.

– Tek po isteku roka za podnošenje prigovora i objave konačnih rezultata svi koji ostvare neko od prava dobit će daljnje upute vezane za postupak dodjele soba ili sve druge informacije prema ostvarenom pravu, poručuju iz SC-a Varaždin.

Ukupnu rang-listu studenata koji jesu ili nisu ostvarili pravo na smještaj u domu ili subvenciju možete vidjeti u nastavku. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.