Pretraga

Predsjednik Srbije pohvalio se ocjenama u indeksu: Ima dosta bizarno objašnjenje za jednu od njih

A- A+

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić prošlog se ljeta pohvalio time da je po drugi puta u životu postao student. Želi postati košarkaški trener za djecu pa je upisao Visoku sportsku i zdravstvenu školu strukovnih studija. Prvi semestar zaključio je najvišim ocjenama iz svij, osim jednog predmeta. Devetku na njemu ima jer je bio preokupiran – nabavkom cjepiva za koronu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


Baš kao što je to tijekom svog mandata bila bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić uz obavljanje te funkcije i studira. Prvi semestar u Visokoj sportskoj školi strukovnih studija je iza njega, a na Instagramu se pohvalio izvrsnim ocjenama.

– Prvi semestar na Visokoj sportskoj školi završio sam sa četiri položena ispita. Kao što vidite, dobio sam tri desetke (u Srbiji je to najviša ocjena, op.a.) i jednu devetku i žao mi je što nisam mogao da se borim i za četvrtu desetku, jer uslov za dobijanje najviše ocene je prisustvo praktičnim vežbama, za šta, ipak, nisam imao vremena, napisao je Vučić uz fotografuju na kojoj pozira s indeksom.

Izdvojeni članak

Novi trend među čelnicima država? Nakon bivše hrvatske predsjednice, i srbijanski predsjednik upisao studij

A objašnjenje zašto nije ‘superodlikaš’, odnosno zašto je imao jednu devetku poprilično je bizarno i niti jedan student gotovo ga sigurno ne može iskoristiti da se doma opravda za lošu ocjenu.

– Nije mi žao, to vreme sam iskoristio da pomognem našoj Vladi kako bismo što brže nabavili vakcine za građane Srbije, napisao je Vučić koji želi postati košarkaški trener za djecu.

Predsjednik Srbije pohvalio se ocjenama u indeksu: Ima dosta bizarno objašnjenje za jednu od njih
Share via
Copy link
Powered by Social Snap