Pretraga

Prijavite se na natječaj za financiranje studentskih projekata u 2016. godini

A- A+

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, SKC, objavio je natječaj za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2016. godini. Financijska sredstva dodjeljuju se studentskim projektima iz kulture i umjetnosti, a natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studente Sveučilišta u Rijeci.

www.skc.uniri.hr

Natječaj za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2016. godini raspisao je Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci. Ovim će se natječajem financirati produkcija, prezentacija, distribucija i medijacija programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studente Sveučilišta u Rijeci.

Izdvojeni članak

Studentski projekt koji okuplja sve kavoljupce

Financijska su sredstva namijenjena produkciji umjetničkih radova, izložbama vizualnih i novomedijskih umjetnosti, književnim večerima i filmskim projekcijama, izvedbama kazališnih predstava i performansa, koncertima ozbiljne, jazz i popularne glazbe, gostovanjima studentskih programa u drugim gradovima, razgovorima s umjetnicima, kustosima i kulturnim radnicima, edukacijskim programima i povezivanju kulturnih aktivnosti s procesima učenja i s istraživačkim procesima u području društvenih i humanističkih znanosti.

Iznos ukupnog fonda za dodjeljivanje sredstava je 130.000,00 kuna, a najveći iznos sredstava koji se može dodijeliti jednom projektu je 15.000,00 kuna. Rok za prijavu je 16. siječnja 2016. godine, a rezultati natječaja objavit će se na mrežnim stranicama SKC-a. Više informacija o uvjetima natječaja i načinu prijave možete pročitati ovdje.

Prijavite se na natječaj za financiranje studentskih projekata u 2016. godini
Share via
Copy link
Powered by Social Snap