Pretraga

Prijavite se na studentsko natjecanje u izradi mobilnih i web aplikacija

A- A+

Studenti imaju sve više prilika da kroz razne projekte i natjecanja pokažu svoje znanje i sposobnosti, a jedno takvo natjecanje je i App Start Contest. Riječ je o edukativnom natjecanju u izradi mobilnih i web aplikacija, a prjaviti se do 10. ožujka mogu studenti sa svih fakulteta i veleučilišta u Hrvatskoj. U organizaciji natjecanja sudjeluje studentska udruga eSTUDENT, a raspolažu nagradnim fondom od 98 tisuća kuna za najbolje projekte.

App Start Contest je edukativno natjecanje studentskih timova u izradi mobilnih i web aplikacija, a prijaviti se do 10. ožujka mogu studenti sa svih hrvatskih fakulteta i veleučilišta. Natjecanje je u organizaciji studentske udruge eSTUDENT, a prijavljeni će timovi uz razvoj vlastite aplikacije, pohađati edukativne radionice te biti u mogućnosti osvojiti bogate nagrade.

Izdvojeni članak

Hrvatski projekt dobio Googleovu nagradu!

Na spomenutom studentskom natjecanjun okupili su se partneri iz industrije koji na natjecanju sudjeluju kao predavači i mentori te predlažu partnerske nagradne teme i biraju najbolje projekte.

Ove godine moguće je ponuditi rješenje i za nagradne teme Platinum partnera: Zagrebačka banka – Mobilno bankarstvo, Podravka – Lino Mix&Play te Styria Hrvatska – Medijski servisi d.o.o. – Pošalji fotku.

No ne morate odabrati navedene teme, nego možete raditi na svemu što vama padne na um.

– Natjecanje je odličan način za spajanje studenata s njihovim potencijalnim poslodavcima, što nam mogu potvrditi mnogi dosadašnji natjecatelji, poput Backwaya i Fieldpoda koji su nastavili s radom na svojim projektima u okviru Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, poručuju organizatori.

Svečana završnica će biti u svibnju kada će se prezentirati radovi finalista. Nakon što stručni žiri odluči o najboljim projektima, timovi dobivaju logističku potporu za daljnji razvoj i novčane nagrade iz nagradnog fonda u iznosu 98 tisuća kuna.

Treba napomenuti da je App Start Contest dio službene vještine na FER-u te upisivanjem vještine svi natjecatelji mogu, redovitim pohađanjem predavanja i finaliziranjem natjecateljskog rada, ostvariti pravo na 4 ECTS boda.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap