Pretraga

Prijavite se na Work & Travel program i osigurajte si ljetni posao u SAD-u

A- A+

Svi studenti koji bi htjeli posjetiti SAD, ali i zaraditi preko ljetnog posla, zahvaljujući Work & Travel programu mogu to dvoje spojiti. U ponudi se nalaze brojni poslovi u New Yorku i drugim američkim gradovima, a intervju s potencijalnim poslodavcima zakazan je 2. ožujka u Zagrebu u uredu BHV Educationa. U nastavku pogledajte neke od ponuđenih poslova te načine rezervacije mjesta.

Foto: Privatna arhiva

Ako vam je želja putovati u New York ili po obali SAD-a, a da pri tom i zaradite neki novac, prijavite se na Work & Travel program. Ovo će vas iskustvo obogatiti, upoznat ćete nove ljude, ali i dodatno popuniti vaš CV. U ponudi su brojni poslovi za tri do četiri mjeseca, a poslodavci uz diplomu traže znanje engleskog jezika, radno iskustvo, fleksibilnost, snalažljivost i slične osobine.

Izdvojeni članak

Najtraženiji i najbolje plaćeni sezonski poslovi

Prvo što trebate napraviti jest posjetiti sajm poslova koji će se održati u sklopu Work & Travel
programa, kada će američki poslodavci intervjuirati potencijalne
zaposlenike.

Dio poslovne ponude za ljetni posao u SAD-u

  • Jedinstvena prilika za rad u najvišoj zgradi u New Yorku! Firma koja je locirana u Empire State Building-u traži vedre, društvene i energične osobe za rad na pozicijama promotora, hostesa, operatera, animatora i prodajnih predstavnika.

  • Jedna od napoznatijih kompanija koja se bavi organiziranjem turističkog razgledavanja New Yorka autobusima traži brand ambasadore i promotore koji će raditi u autobusu i van njega. Neki od poslova u autobusu odnose se na provjeru putničkih karata, brigu za udobnost i sigurnost putnika.

  • Poznati grill restoran u centru New Yorka traži konobare i blagajnike.

  • Ako bi ste radije ljeto htjeli provesti na obali, nekoliko lanaca restorana na Myrtle Beach traži djelatnike za rad u kuhinji. Posao uključuje pomoć u pripremi hrane za kuhanje, pranje posuđa, čišćenje kuhinje i slično.

  • Lanac hotela diljem SAD-a traži djelatnike za rad u odjelu domaćinstva.

Rezervacije i termin intervjua

Intervju za radno mjesto na nekom od navednih poslova, to jest Job Fair održat će se u Zagrebu 2. ožujka u uredu BHV Educationa na adresi Martićeva 13.

Svi zainteresirani studenti svoje mjesto trebaju rezervirati putem maila na: [email protected] ili putem telefona na: 091 4812 200.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap