Pretraga

Prije upisa otkrij kako je studirati: FOI održava online probna predavanja za maturante

A- A+

Želiš vidjeti kako je to biti student i što ćeš učiti na fakultetu? Fakultet organizacije i informatike održava online radionice kako bi se maturanti mogli upoznati s njihovim načinom rada i predmetima koji ih očekuju odluče li se upisati. Teme radionica su raznolike: programski jezik Python, menadžerske vještine za poduzetnike, biometrijske metode u forenzici te web dizajn. Donosimo više informacija.

online probna predavanja

Zanima te kako je biti student? Jedan fakultet nudi radionice u obliku probnih predavanja za sve zainteresirane maturante | Foto: Unsplash

Ovogodišnje izdanje virtualnih Dana otvorenih vrata Fakultetu organizacije i informatike donosi prošireni sadržaj tijekom mjeseca svibnja kako bi se budući studenti što bolje upoznali s područjem djelovanja Fakulteta i gradivom koje će učiti kada postanu studenti. U razdoblju od 3. do 7. svibnja 2021. godine, nastavnici FOI-ja s kojima će se studenti susresti na predmetima tijekom studija, održat će radionice i pokazati koja su znanja i vještine koje se stječu obrazovanjem na FOI-ju.

Više o temama i terminima radionica pročitajte u nastavku.

Programiranje u Pythonu (ponedjeljak, 3. svibnja, u 15:00 sati)

Dođi na predavanje o jednom od najpopularnijih i najraširenijih programskih jezika – saznaj za što je dobar, za što nije i po čemu je neobičan programski jezik Python. Bit će prikazani i primjeri te projekti studenata polaznika Python radionice na FOI.

Voditelj: doc. dr. sc. Marcel Maretić

Razvoj menadžerskih vještina za poduzetnike (srijeda, 5. svibnja, u 15:00 sati)

Upoznaj se s menadžerskim vještinama i otkrij kako ih implementirati u vlastiti poduzetnički pothvat ili na svojoj funkciji u poduzeću, ali i u vlastitom životu.

Voditelj: doc. dr. sc. Ivan Malbašić

Primjena biometrijskih metoda u forenzici (četvrtak, 6. svibnja, u 15:00 sati)

Ako si biometrijske metode i raspoznavanje pojedinaca na temelju njihovih karakteristika (otisak prsta, prepoznavanje glasa, lica ili šarenice oka) ili na temelju njihovih ponašanja vidio ili vidjela samo na TV-u, ovo je radionica upravo za tebe.

Voditeljica: doc. dr. sc. Petra Grd

Dizajn kompetitivnih web sučelja (petak, 7. svibnja, u 16:00 sati)

Saznaj kako prepoznati kvalitetna i manje kvalitetna web sučelja, analizirati web sučelje, odabrati odgovarajuću vrstu web sučelja i definirati pojedine grafičke elemente web sučelja.

Voditelj: doc. dr. sc. Mario Konecki

Kako se prijaviti?

Svoju prijavu za sudjelovanje izvrši putem sljedeće forme, za jednu ili više radionica. Tijekom navedenih aktivnosti provodit će se i nagradne igre, a nagradni fond već je osiguran.

– Vidimo se na radionicama, a s veseljem ćemo vas dočekati i na FOI-ju u rujnu. Dobrodošli!, poručili su s Fakulteta.

Prije upisa otkrij kako je studirati: FOI održava online probna predavanja za maturante
Share via
Copy link
Powered by Social Snap