Pretraga

Profesor odlučio studentima pokazati kako se prodaje proizvod pa se skinuo pred punom dvoranom

A- A+

Većina studenata obožava profesore koji svoja predavanja dignu na višu razinu kako bi razbili monotoniju. No ponekad takav tip profesora ode korak dalje te ne naiđe na odobravanja od svojih profesora. Najbolji primjer je Ian Lamond koji je studentima menadžmenta pokušao objasniti kako se prodaje proizvod tako što se skinuo.

http://tab.co.uk

Budući da je koncentraciju studenata za vrijeme dosadnih predmeta jako teško zadržati, profesori se u sve većoj mjeri trude unijeti inovacije u svoj način podučavanja. Umjesto da se drže pukog nabrajanja, definicija i jednosmjerne komunikacije, mnogi svojim studentima odluče što više približiti predavanje te u isto unijeti živosti.

Izdvojeni članak

Profesor nagovorio studente na eksperiment: Muški se depiliraju, a žene puštaju dlake

Međutim, u svemu treba imati mjere, to jest držati se određenih granica koje ne smijete prijeći. Profesor Ian Lamond je ipak odlučio prijeći granicu dobrog ukusa. U punoj dvorani studenata menadžmenta na Leedskom sveučilištu odjednom se počeo skidati, piše The Tab.

Svi prisutni su bili jako zbunjeni, ali i ne baš tako oduševljeni polugolim tijelom svog profesora. Naime, ovaj profesor je skinuo jaknu, košulju i kravatu zatim je ostao i bez hlača, a cilj skidanja bilo je studentima pokazati kako osmisliti uzbudljivu kampanju kojom će povećati prodaju nekog proizvoda.

Ostali zaposlenici fakulteta o ‘striptizu’ 51-godišnjeg profesora doznali su preko Twittera kad su studenti na istom počeli objavljivati fotografije Lamonda u gaćama i komentirati doživljenu situaciju na predavanju.

Ian Lamond nije ovim potezom zaradio suspenziju, ali je pod istragom fakultetskog osoblja zbog neuobičajene vrste predavanja koja je uključivala skidanje, brijanje te mazanje lica bijelom bojom.

http://tab.co.uk

Share via
Copy link
Powered by Social Snap