Pretraga

Propali planovi za Valentinovo: Otkazana romantična večera u zagrebačkoj menzi, razlog je bizaran

A- A+

Unatoč naporima Domskog odbora SD-a Cvjetno naselje da organiziraju romantičnu večeru za parove povodom Valentinova, 14. veljače, ista se neće dogoditi. Od predviđenih 30 parova, prijavilo se njih samo 13 što nije dovoljno za takvu večeru.

Foto: Pixabay

Domski odbor SD-a Cvjetno naselje i zagrebački SC za Valentinovo su u menzi Cvjetnog naselja željeli organizirati romantičnu večeru. To je trebala biti proslava Valentinova, dana zaljubljenih, a moglo se birati između ribljeg i mesnog menija te alkoholnog ili bezalkoholnog pića. No, od toga na kraju neće biti ništa jer nema dovoljno parova.

– Nije bilo dovoljno prijava za doniranu večeru od strane cateringa, stoga se ona otkazuje. Pomalo nas rastužuje takav scenarij s obzirom na to da je prvi put da se tako nešto organizira u našem domu. Prijava je bilo 13. Zahvaljujemo prijavljenima na aktivnosti, kazali su iz Domskog odbora Cvjetno naselje.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Ovaj fascinantan prizor je iz menze: Na Valentinovo studentima pripremili romantičnu večeru

Večera je trebala biti u 19 sati u Liniji 2, a iz domskog odbora već su dva dana nakon otvaranja prijava napomenuli kako prijave idu sporo te da će se večera otkazati ako neće biti dovoljno parova. To se na kraju i dogodilo, stoga će tih 13 parova romantičnu večeru ipak trebati pronaći negdje drugdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap