Pretraga

Provjerite kad će Gradska toplana krenuti grijati sobe u studentskim domovima

A- A+

Budući da jesen ove godine vlada s relativno visokim temperaturama, Gradska toplana nije krenula grijati studentske domove 1. listopada kako je bilo najavljeno. Tek su u pokojem dijelu Zagreba počeli puštati grijanje po zgradama. No kako pomoćnica ravnatelja za smještaj u SC-u Ružica Rajšić kaže, od sljedećeg tjedna zagrijat će se radijatori u studentskim sobama.

Foto: srednja.hr

Svake godine Gradska toplana početkom listopada kreće s grijanjem zgrada po Zagrebu. U isto vrijeme počinju se grijati i sobe u studentskim domovima. Iako je rok paljenja 1. listopada, ovisno o temperaturi puštanje grijanja se prolongira do tjedan dana.

S obzirom da su temperature ove godine relativno visoke, zagrebački studentski domovi još uvijek nisu zagrijani. No kako nam otkriva Ružica Rajšić, pomoćnica ravnatelja za smještaj u SC-u, već kroz sljedeći tjedan studente će početi grijati Gradska toplana.

Što se tiče temperatura zagrijavanja soba, kako nam je Rajšić objasnila, u svim zagrebačkim domovima održavaju se na istoj razini jer su zgrade u sličnom stanju pa ih se isto i tretira. A osluškivanjem studenata doznali smo da sobe nikada nisu bile hladne ili nedovoljno zagrijane za vrijeme najhladnijih mjeseci u godini.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap