Pretraga

Provjerite kako će sljedećih nekoliko dana raditi menze u većim gradovima

A- A+

Iako je ljeto vrlo blizu i do kraja ljetnog semestra još je 9 dana, za brojne studente obaveze još nisu gotove te su oni još uvijek u mjestu studiranja. S obzirom na to, ali i nadolazeće Europske sveučilišne igre, donosimo vam informacije o radu studentskih menzi sljedećih nekoliko dana.

Arhiva: Srednja.hr

Što se tiče Osijeka i Splita, tamošnji studenti mogu ostati mirni jer svi restorani do kraja ljetnog semestra rade prema svom uobičajenom rasporedu. Tako raspored za Osijek možete vidjeti na stranici osječkog SC-a, a raspored za Split na ovom linku.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Ludnica u studentskoj menzi nakon pobjede Hrvatske nad Turskom

Do promjena će pak doći u restoranima Studentskog centra u Zagrebu i Rijeci

Budući da su u zagrebačkom Studentskom domu Stjepan Radić smješteni studenti koji sudjeluju na Sveučilišnim igrama, naši studenti koji ondje stanuju tijekom akademske godine već su morali iseliti. Stoga je restoran ovog doma zatvoren od 30. lipnja. Prvi gosti ESI igara dolaze već danas, a iz SC-a Zagreb otkrili su nam što će oni jesti u ovoj menzi.

 – Za studente sportaše sudionike Sveučilišnih igara organizirana je prehrana u našim restoranima po svim standardima koje propisuje važeći Pravilnik i neće biti razlike u odnosu na uslugu prehrane koju inače pružamo u našim restoranima. Nema potrebe za bilo kakvim korekcijama u ponudi jer su naši jelovnici koncipirani da zadovolje sve nutritivne potrebe mladih ljudi pa i sportaša koji su naši sadašnji gosti, kazali su nam iz zagrebačkog SC-a.

Ostali restorani zagrebačkog SC-a rade po uobičajenom rasporedu, a rad restorana po fakultetima prilagođen je redu samih fakulteta, pa je tako i menza na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, radila do 30. lipnja, a ponovno će se otvoriti i početi s radom 5.rujna 2016. godine. 

Do većih promjena, iz istog razloga kao i u Zagrebu, dolazi i u radu restorana SC-a Rijeka, a detaljne promjene ondje možete vidjeti u tablici u nastavku.

Budući da su izvanredne promjene uvijek moguće, nije naodmet pratiti stranice SC-a Zagreb i SC-a Rijeka.

Facebook; SC Rijeka (za povećanje kliknite na tablicu)

Share via
Copy link
Powered by Social Snap