Pretraga

Provjerite kako i do kad trebate rezervirati ljetni smještaj u domu na Savi

A- A+

Čim završe ispitni rokovi i temperature skoče, Zagreb privremeno napuštaju tisuće studenata, ali i ostalih građana koji godišnje odmore provode na hrvatskoj obali. Ipak, nekolicina je osuđena i ljetne mjesece provesti u metropoli. Ako ste i vi među onim studentima koji će ljeto provesti radno u Zagrebu, provjerite po kojoj cjeni možete dobiti smještaj u SD Stjepan Radić na Savi.

Foto: Srednja.hr

Vrata Studentskog doma Stjepan Radić otvorena su za sve redovite studente sveučilišnih i stručnih studija kao i za studente doktorskih studija u razdoblju od 16. srpnja d 31. kolovoza. Drugim riječima, svi redoviti studenti koji iz niza razloga budu primorani provesti ljeto u Zagrebu za svega 900 kuna mjesečno mogu se smjestiti u domu na Savi.

Izdvojeni članak

Student režirao predstavu ‘Nepisana pravila Save’ kojom je na šaljiv način prikazao život u SD Stjepan Radić

Do kad se studenti trebaju prijaviti za ljetni smještaj

Prijave za ljetni smještaj u studentskom domu traju do 11. srpnja, s tim da se dosadašnji stanari mogu prijaviti u upravi studentskog doma koji trenutno nastanjuju, dok svi ostali studenti potonje trebaju napraviti isključivo u upravi SD Stjepan Radić.

Tijekom srpnja i kolovoza svi stanari će imati dostupan domski internet, a za ljetni smještaj na Savi predviđen je treći paviljon.

Na Savi mogu boraviti i turisti

Uz studente, tijekom ljetnih mjeseci SD Stjepan Radić pruža uslugu smještaja i za sve ostale građane i turiste. Naime, 11. paviljon od 18. srpnja do 22. kolovoza pretvara se u Hostel.

Dnevna cijena jednokrevetne sobe iznosi 130 kuna po osobi, dok soba s dva kreveta košta 100 kuna. U navedene cijene uključen je besplatni nternet, hladnjak, sef na recepciji, osiguran parking u sklopu studentskog naselja, mapa Zagreba, posteljina, ručnici i čuvanje prtljage.

Rezervirati sobu možete online na e-mail: turizam@sczg.hr ili pozivom na broj: 01 / 4590 – 816.

Provjerite kako i do kad trebate rezervirati ljetni smještaj u domu na Savi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap