Pretraga

Provjerite koje će menze biti dežurne na četiri velika hrvatska sveučilišta

A- A+

Povodom sutrašnjeg blagdana Tijelova, menze će na sveučilištima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku raditi po nešto izmijenjenom rasporedu. Tako će u Zagrebu sutra biti dežurni restorani pri domovima Sava, Cvjetno i Lašćina. U Splitu i Rijeci će dežurati dva restorana, a u Osijeku jedan. U tekstu donosimo cjelovite podatke za četiri najveća sveučilišta.

Foto: srednja.hr

Obzirom da je u četvrtak 4. lipnja blagdan Tijelova odnosno neradni dan, menze će u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku raditi po izmijenjenom programu odnosno određene će biti dežurne.

Izdvojeni članak

Menze zagrebačke – konačni rezultati: Podbacili Ekonomija i SC, oduševio Superfaks


Obavijest zagrebačkim studentima o gradskom prijevozu

– Na blagdan Tijelova u četvrtak, 4. lipnja, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni raspored vožnje. U petak, 5. lipnja, sve autobusne linije prometovat će prema uobičajenom rasporedu radnoga dana, dok će u tramvajskom prijevozu zbog, kako se očekuje, smanjene prometne potražnje u primjeni biti subotnji vozni red, obavještavaju iz ZET-a.

Domske menze će dežurati u Zagrebu

Tako će u Zagrebu od sutra do nedjelje dežurni restorani biti oni pri domovima Stjepan Radić i Cvjetno naselje, dok će Lašćina dežurati od sutra do subote, a u nedjelju će biti zatvorena.

Popularna ‘brza menza’ u SC-u odnosno Express restoran će raditi u petak 5. i subotu 6. lipnja.

Kako napominju na službenim stranicama Studentskog centra u Zagrebu menze na fakultetima će se prilagođavati radu fakulteta, a od ponedjeljka restorani će biti otvoreni prema uobičajenom radnom vremenu.

Još jedna napomena za studente najvećeg sveučilišta. Studentski servis u Savskoj 25 ne radi na Tijelovo dok u petak radi od 7 do 16 sati.

Izdvojeni članak

[Ekskluzivno] MZOS odobrio otvaranje čak tri nova studentska restorana do početka travnja!

U Splitu i Rijeci dvije dežurne menze u Osijeku jedna

Sutra na Tijelovo u redovnom radnom vremenu u Splitu će biti otvoreni studentski restorani na Ekonomskom fakultetu te u SD-u hostela ‘Spinut’.

Kada je riječ o Rijeci restoran Mini će raditi redovnim radnim vremenom od 7 do 21 sat. U ovom gradu će biti otvoren i restoran ‘Indeks’ odnosno pizzeria i kavana od 13 do 21 sata.

Restoran ‘Kampus’ te bistroi ‘Riteh’ i ‘Pravri’ ne rade.

U Osijeku će biti dežurna menza u Istraskoj 5. Od 11 i 30 do 14 sati posluživat će se ručak, a od 17 i 30 do 19 sati večera. Ostali su objekti zatvoreni.

Copy link
Powered by Social Snap