Pretraga

Provjerite vaše bodove: Spuštena bodovna granica za useljenje u studentske domove u Zagrebu

A- A+

Dobre vijesti stižu za pojedine studente, jer je Studentski centar u Zagrebu priopćio da su spustili bodovnu granicu za useljenje u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu.

Studentski centar u Zagrebu spustio je bodovnu granicu za useljenje u studentske domove te je tako obradovao neke studente. Od sada useliti mogu svi koji su na natječaju ostvarili 1.355 bodova ili više. Iz SC-a podsjećaju da studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice, raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web profilima.

– Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice dužni su useliti u studentske domove u razdoblju od 10. siječnja do zaključno 14. siječnja 2022. Useljenje je moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja, priopćili su iz SC-a te su dodali da studenti s tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika. 

Osim toga, istaknuli su i da stanari koji usele u dom do 15-og dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, što svakako valja imati na umu.

– Prilikom useljenja, stanar je dužan podmiriti trošak depozita. Iznos depozita jednak je iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju je student ostvario pravo, napisali su iz SC-a na svojim službenim stranicama.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap