Pretraga

‘Radićevi dani’: Natjecanje u beer pongu i utrka u štiklama

A- A+

Drugu godinu zaredom studenti iz Studentskog doma Stjepan Radić, održavaju svoju manifestaciju poznatu pod nazivom ‘Radićevi dani’. Ovaj kulturno sportski događaj traje još sutra, kad će biti i velika završnica – borba paviljona u petoboju. Organizatori pozivaju sve studente i mlade ljude da se pridruže ovoj studentskoj manifestaciji.

Velikim događanjem u studentskom kinu ‘Forum’ jučer je otvorena manifestacija ‘Radićevi dani’. Drugu godinu zaredom studenti iz najvećeg studentskog imperija u Zagrebu, Studentskog doma Stjepan Radić borbom paviljona u petoboju vratit će studentski dom iz ruku Cezara u ruke onome kojem dom najviše pripada – Stjepanu Radiću.

Izdvojeni članak

Što je dozvoljeno u studentskim danima, ali ne i kasnije

Radićevi dani otvoreni skečevima i predstavom

 Priča o Cezaru i Radiću krije se u pozadini ove kulturno sportske manifestacije koju studenti iz ‘Stjepana Radića’ i ove godine organiziraju.

 – Jučer smo počeli s predstavom i nastupom djevojaka koje plešu step, a imali smo i skečeve za koje smo izvlačili dobrovoljce iz publike. Tako smo izvukli djevojku i dečka, svatko od njih morao je sjesti na stolicu na kojoj je pumpa za zrak na čijem kraju je prazan balon, objašnjava nam jedna od organizatora Anamarija Mitar

Djevojka i dečko iz publike su tako morali sjesti i ustati toliko puta na pumpu kako bi napuhali balon dok ne pukne.
– Taj balon nikako da pukne, bilo je odlično i smiješno svima. Na kraju je ipak pobjedila djevojka, prepričala nam je Anamarija.

Izdvojeni članak

Na A.M. {Ekšli} party pozvana i ‘ogorčena studentica’

Petoboj među paviljonima sutra tijekom cijelog dana

Osim kulturnih događanja na prvom danu, večeras studente čeka veliko gledanje utakmice između Hrvatske i Škotske u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo. Sutra je pak u planu, velika borba paviljona.
– Petoboj reprezentacija paviljona sastojat će se od povlačenja konopa, beer ponga, vožnje bicikla što sporije, utrke u štiklama i pogađanja kolača iz menze zatvorenih očiju, objašnjava organizatorica i dodaje kako je pogađanje okusa kolača na listi jer su u menzi svi jednakog okusa – onog po margarinu.

Cijela ideja ove manifestacije krenula je iz turnira u košarci koji su se počeli organizirati prije nekoliko godina, a onda su studenti došli na ideju da naprave neku veću manifestaciju. 

Zbog toga organizatori pozivaju sve studente i mlade ljude željne dobre zabave da se pridruže ekipi sa Save još sutra u prostoru studentskog doma ili pak na velikom završnom partiju u klubu Roko.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap