Pretraga

Radovi na Savi gotovi do 10., a na Cvjetnom do 17. prosinca – Saznajte kada se useljavate

A- A+

Radovi na obnovi studentskih domova Stjepan Radić i Cvjetno naselje, pokrenuti radi Europskih sveučilišnih igara koje se iduće godine održavaju u Zagrebu i Rijeci na samom su kraju. O tome svjedoči podatak da su za 10. prosinca na Savi odnosno 17. prosinca na Cvjetnom dogovoreni tehnički pregledi građevina, koji se inače ugovaraju kada je sve gotovo te se samo trebaju izdati dozvole za uporabu. Sanacijski upravitelj SC-a Zagreb Pejo Pavlović nije želio precizirati datum od kojeg će se studenti moći početi useljavati, ali je naglasio da će to biti svakako prije nove godine.

Foto: Ivan Božić|srednja.hr

Oko 300 milijuna kuna vrijedni radovi na obnovi studentskih kompleksa Stjepan Radić i Cvjetno naselje pri samom su završetku. Potvrdio nam je to i sanacijski upravitelj Studentskog centra u Zagrebu Pejo Pavlović, rekavši da su za 10. na Savi, a 17. na Cvjetnom već dogovoreni tehnički prijemi.

Oni zapravo znače da gradske i druge inspekcijske službe tada dolaze procijeniti situaciju na građevinama i ako sve štima izdati uporabnu dozvolu.

– Nije još poznat točan datum od kojeg će se studenti moći i useliti u obnovljene studentske domove, ali to će svakako biti prije nove godine, rekao nam je sanacijski upravitelj Pejo Pavlović.

Radovi na Savi gotovi do 10., a na Cvjetnom do 17. prosinca – Saznajte kada se useljavate
Share via
Copy link
Powered by Social Snap