Pretraga

Raspisan natječaj za smještaj u studentskim domovima drugog najvećeg sveučilišta u državi

A- A+

Studentski centar u Splitu raspisao je natječaj za smještaj u studentskim domovima u Splitu za narednu akademsku godinu. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju redoviti studenti hrvatski državljani i državljani EU-a s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranca na stalnome boravku u RH i osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, koji su upisani na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj.

izvor fotografije: Studentski centar Split

Splitski SC danas je raspisao natječaj za smještaj u tamošnjim studentskim domovima. Studenti koji u natječaju odluče sudjelovati, obrasce prijave i ostalu potrebnu dokumentaciju moraju predati u razdoblju od 2. srpnja do 27. srpnja, i to do 13.00 sati kada se prijave zaključuju.

Izdvojeni članak

Objavljen natječaj za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu

Prijave se podnose u domu ‘Bruno Bušić’ na adresi Spinutska 37, soba 101, u periodu radnih dana od ponedjeljka do petka od 07.00 sati do 13.00 sati.

– Brucoši mogu donijeti ovjerene prijave-obrasce bez obzira na rezultate upisa na fakultet. Dakle, dokumente za dom mogu predati i prije saznanja o upisu na fakultete, jer se dokaz upisa redovnog studenta na određeni fakultet donosi prilikom useljenja u listopadu, naravno ako student ostvari pravo na studentski dom, stoji u tekstu natječaja.

Uz dokumentaciju koja je navedena u natječaju u dokumentu pri dnu teksta, studenti moraju uplatiti i troškove natječaja u iznosu od 40 kuna.

– Rješavanje prijava obavit će se najkasnije do prve polovice rujna 2018. godine, a privremeni rezultati Natječaja bit će objavljeni na oglasnoj ploči studentskog doma ‘Bruno Bušić’, te na web stranici Studentskog centra Split. Konačni rezultati natječaja bit će objavljeni nakon rješavanja žalbi, poručuju iz Splitskog SC-a.

Važna napomena za sljedeću akademsku godinu jest da studenti koji ostvare pravo na dom ‘Bruno Bušić’ to svoje ostvareno pravo neće moći koristiti, već će dobivati subvenciju od 600 kuna mjesečno. Naime, ovaj dom u tom će se razdoblju rekonstruirati. Ugovore o subvenciji studenti će sklopiti sa SC-om u listopadu.

Sve detalje prijave na natječaj pročitajte u dokumentu koji slijedi.

 

Raspisan natječaj za smještaj u studentskim domovima drugog najvećeg sveučilišta u državi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap