Pretraga

Raspisan natječaj za Rektorovu nagradu: Rok za prijave je kratak, a boduje se i politički angažman na sveučilištu

A- A+

Sveučilište u Splitu raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade. Rok za prijave je 26. svibnja 2021., a nagrada se dodjeljuje u nekoliko kategorija. U jednoj se boduje i politički angažman na sveučilištu.

foto: Ana Šoda | Srednja.hr

– Prijave/prijedlozi na raspisani natječaj podnose se najkasnije do 26. svibnja 2021. godine na Rektoratu Sveučilišta u Splitu, Ured za administrativne poslove, pisarnicu i pismohranu na adresi Split, (IV. kat) ili preporučenom poštom na adresu Sveučilište u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31 21 000 Split, objavili su sa splitskog sveučilišta.

Sveučilište u Splitu raspisalo je natječaj za ovogodišnje Rektorove nagrade.

Splitsko sveučilište rektorove nagrade dodjeljuje u tri kategorije: za izvrsnost, za studentski znanstveni ili umjetnički rad te posebnu rektorovu nagradu.

Pravo na nagradu za izvrsnost imaju studenti koji su ostvarili najmanje 60 ECTS-a u prethodnoj godini uz uvijet da im prosjek nije manji od 4,000 (da, na tri decimale).

Zanimljivo, pri dodjeli te nagrde vrednuju se ne samo sportski, već i institucionalni uspjesi. Tako primjerice član Senata Sveučilišta ima koefcijent 1,19, član studentskog zbora Sveučilišta 1,15, a njegov predsjednik 1,23. Isto toliko bodova (1,23) može dobiti i student koji je objavio znanstveni rad u časopisu i to ne bilo kojem već onom koji je indeksiran u Scopusu ili Web of Scienceu.
Koefinicijenti se na kraju množe kako bi se dobio ukupan broj bodova.

Sve kriterije i potrebnu dokumentaciju, možete pronaći na stranicama Sveučilišta.

Sa Sveučilišta kažu kako se nepravovremene i nepotpune prijave neće razmatrati te kako će odluku o dodjeli Rektorove nagrade objaviti na oglasnoj ploči Sveučilišta u Splitu i na mrežnoj stranici Sveučilišta u Splitu 9. lipnja 2021.

Raspisan natječaj za Rektorovu nagradu: Rok za prijave je kratak, a boduje se i politički angažman na sveučilištu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap