Pretraga

Raspisan natječaj za stipendije od 7.500 kuna: Provjerite pod kojim ih uvjetima dodjeljuje najmlađe hrvatsko Sveučilište

A- A+

Sveučilište Sjever raspisalo je natječaj za dodjelu potpora redovitim studentima preddiplomskih sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta Sjever za akademsku godinu 2017./2018. Potpore se dodjeljuju u dvije kategorije, a natječaj je otvoren do 16. travnja.

Foto: Srednja.hr

Potpore Sveučilišta Sjever za akademsku godinu 2017./2018. po provedenom natječaju dodjeljuju se u dvije kategorije:

Izdvojeni članak

Podijeljeno preko 200 stipendija po 10.800 kuna: Provjerite jeste li među ovogodišnjim stipendistima Sveučilišta u Osijeku

  1. Kategorija potpore studentima slabijeg socijalno-ekonomskog statusa namijenjena je  redovitim studentima slabijeg socijalno-ekonomskog statusa koji su zadovoljili kriterij uspješnosti studiranja, odnosno stekli najmanje 55 ECTS-a u prethodnoj akademskoj godini. Ukupni iznos potpore za navedenu kategoriju iznosi 7.500,00 kn godišnje, odnosno 750,00 kn mjesečno za razdoblje od 10 mjeseci, od 1. listopada 2017. do 31. srpnja 2018. godine.


    2. Kategorija potpore studentima slabijeg socijalnoekonomskog statusa na natječaj se mogu javiti redoviti  studenti slabijeg socijalno-ekonomskog statusa koji su zadovoljili uvjete napredovanja studiranja, odnosno stekli više od 50 ECTS-a u prethodnoj studijskoj godini. Riječ je o potpori u obliku oslobođenja od školarine sukladno upisanim ECTS bodovima za 10% redovitih studenata u navedenoj kategoriji.

Pravo prijave na natječaj u obje kategorije nemaju studenti koji su upisali mirovanje studentskih obaveza tijekom studiranja, studenti koji su u 2017./18. upisali prvu godinu studija te studenti koji primaju stipendiju iz bilo kojeg drugog izvora.

Rok za prijavu na natječaj je 16. travnja 2018. godine, a ispisane i ovjerene prijave dostavljaju se isključivo potom na adresu: Sveučilište Sjever, Trg dr. Žarka Dolinara 1,  48000 Koprivnica (s naznakom: ‘Natječaj za dodjelu potpora’).

Detalje iz natječaja možete doznati u dokumentu u nastavku, u kojemu je detaljno opisan postupak prijave, kao i dokumentacija koju je potrebno poslati za sudjelovanje na natječaju.

Raspisan natječaj za stipendije od 7.500 kuna: Provjerite pod kojim ih uvjetima dodjeljuje najmlađe hrvatsko Sveučilište
Share via
Copy link
Powered by Social Snap