Pretraga

Raspisan natječaj za studentske programe u Osijeku

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku raspisao je natječaj za financiranje studentskih programa u 2016. godini. Financirat će se tako kulturna zbivanja, programi međunarodne suradnje, studentski mediji, stručni programi, sportske aktivnosti te ostali programi koji doprinose promociji Sveučilišta, Studentskog zbora i studentskih aktivnosti. Na natječaj se moguće prijaviti najkasnije do 20. srpnja.

Natječajem se neće financirati programi udruga koje nisu registrirane u Upisniku studentskih udruga Sveučilišta, programi strukovnih udruga i ostalih čija se djelatnost financira po zasebnim propisima u Republici Hrvatskoj (imaju zasebnu stavku u državnom proračunu) te programi koji nisu rezultat studentskih aktivnosti i nisu bazirani na dragovoljnom radu.

Izdvojeni članak

Raspisan Natječaj za financiranje studentskih programa Sveučilišta u Splitu!

Osim toga, naglašeno je u natječaju, ne financiraju se studentske brucošijade i zabave, odlasci na stručne prakse i stručne športske događaje u okviru nastave te nabava nastavne opreme i pomagala. 

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi studenti Sveučilišta u Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku kroz studentske udruge i organizacije registrirane u Upisniku studentskih udruga Sveučilišta, kao i studentski zborovi sastavnica Sveučilišta.Programi se fizički donose na adresu Sveučilišta i to najkasnije do 20. srpnja, a naknadnih rokova za predaju dokumentacije neće biti. 

Koju je sve dokumentaciju potrebno priložiti, koji su kriteriji i procedura vrednovanja programa pročitajte u tekstu natječaja koji je dostupan na linku.
Na istoj je poveznici dostupna Odluka o imenovanju povjerenstva za provedbu studentskih programa 2016. te Pravilnik financiranja studentskih programa 2016., kao i sami obrasci za prijavu.

Raspisan natječaj za studentske programe u Osijeku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap