Pretraga

Rasprodan prvi set ulaznica za brucošijadu FER-a: Poznata imena 5 novih izvođača koji će nastupiti u KSET-u

Među najiščekivanijim brucošijadama na je zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a ove će se godine održati 4. studenog. Early bird ulaznice više nisu u prodaji, a ovih dana poznata su i nova izvođačka imena koja će zabavljati studente.

Nova cijena karte za FER-ovu brucošijadu iznosi 65 kuna, a u prodaji je od jučer i nabaviti se može u KSET-u, Dirty Old Shopu i Rockmarku te od 18. listopada u SC-u.

Cijena karte povisit će se još jednom, na dan brucošijade, kada će koštati 80 kuna. Posebna cijena karte i dalje vrijedi za brucoše FER-a, iznosi 40 kuna i kupiti ju je moguće u KSET-u, uz predočenje e-indeksa.

Već je poznato kako će na brucošijadi nastupiti imena poput Alena Vitasovića i Krankšvestera, a ovih dana objavljeno je i pet novih imena. Studente će tako zabavljati Edo Maajka s bendom, Gužva u 16-ercuChuiDemeNtronomes te Peglica i Komandos.

Valja spomenuti i kako su za prvih 300 studenata koji kupe ulaznicu organizatori pripremili malo iznenađenje, o čemu više možete doznati u postu koji slijedi.