Pretraga

Neki ‘rasturili’ i s prosjekom 5,0: Poznata imena najboljih studenata i dobitnika Rektorove nagrade na Sveučilištu u Rijeci

A- A+

Iako su fakulteti zatvoreni uslijed epidemije koronavirusa, neke redovne radnje na sveučilištima nisu odgođene. Tako je Sveučilište u Rijeci već donijelo odluku o ovogodišnjim dobitnicima Rektorove nagrade za izvrsnost.

Foto: pixabay

Sveučilište u Rijeci ovih je dana donijelo odluku o dodijeli Rektorove nagrade za izvrsnost. Nagradu je dobilo ukupno 15 studenata, s prosjekom ocjena od 4,5 pa sve do 5,0. Osnovni uvjeti za dodjelu nagrade bili su da je kandidat redovni student završne godine studija, da nije ponavljač, da je u prethodnoj godini stekao najmanje 60 ECTS-a te da mu prosječna ocjena tijekom studija iznosi 4,00.

Izdvojeni članak
vlak željeznica

Dobitnici rektorove nagrade dobivaju besplatno putovanje vlakom unutar Hrvatske

Dodatni se bodovi na natječaju mogu ostvariti za izvanredne sportske rezultate, aktivnost u studentskoj ili udruzi civilnog društva, za isticanje u područjima kulture ili umjetničke djelatnosti te za djelovanje na dobrobit lokalne zajednice.

Za razliku od najvećeg, Sveučilišta u Zagrebu, svojim studentima Sveučilište u Rijeci neće dodijeliti samo povelju, nego će za svoju izvrsnost biti i novčano nagrađeni iznosom od 1.000 kuna.

Rektorove nagrade riječkim će studentima biti dodijeljene povodom proslave Dana Sveučilišta u Rijeci, a novčani iznos bit će uplaćen na bankovni račun studenta.

Imena ovogodišnjih dobitnika možete vidjeti u nastavku, a ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [643.45 KB]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap