Pretraga

Neki ‘rasturili’ i s prosjekom 5,0: Poznata imena najboljih studenata i dobitnika Rektorove nagrade na Sveučilištu u Rijeci

A- A+

Iako su fakulteti zatvoreni uslijed epidemije koronavirusa, neke redovne radnje na sveučilištima nisu odgođene. Tako je Sveučilište u Rijeci već donijelo odluku o ovogodišnjim dobitnicima Rektorove nagrade za izvrsnost.

Foto: pixabay

Sveučilište u Rijeci ovih je dana donijelo odluku o dodijeli Rektorove nagrade za izvrsnost. Nagradu je dobilo ukupno 15 studenata, s prosjekom ocjena od 4,5 pa sve do 5,0. Osnovni uvjeti za dodjelu nagrade bili su da je kandidat redovni student završne godine studija, da nije ponavljač, da je u prethodnoj godini stekao najmanje 60 ECTS-a te da mu prosječna ocjena tijekom studija iznosi 4,00.

Izdvojeni članak

Dobitnici rektorove nagrade dobivaju besplatno putovanje vlakom unutar Hrvatske

Dodatni se bodovi na natječaju mogu ostvariti za izvanredne sportske rezultate, aktivnost u studentskoj ili udruzi civilnog društva, za isticanje u područjima kulture ili umjetničke djelatnosti te za djelovanje na dobrobit lokalne zajednice.

Za razliku od najvećeg, Sveučilišta u Zagrebu, svojim studentima Sveučilište u Rijeci neće dodijeliti samo povelju, nego će za svoju izvrsnost biti i novčano nagrađeni iznosom od 1.000 kuna.

Rektorove nagrade riječkim će studentima biti dodijeljene povodom proslave Dana Sveučilišta u Rijeci, a novčani iznos bit će uplaćen na bankovni račun studenta.

Imena ovogodišnjih dobitnika možete vidjeti u nastavku, a ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Neki ‘rasturili’ i s prosjekom 5,0: Poznata imena najboljih studenata i dobitnika Rektorove nagrade na Sveučilištu u Rijeci
Share via
Copy link
Powered by Social Snap