Pretraga

Rektor drugog najvećeg sveučilišta najavio izgradnju novog studentskog doma

A- A+

Rektor Splitskog sveučilišta Dragan Ljutić na svečanom je otvorenju renoviranog Studentskog doma Bruno Bušić najavio kako neće stati na tom projektu. Planira se, kazao je, izgradnja potpuno novog studentskog doma na splitskom Kampusu.

pixabay.com

Na otvorenju potpuno renoviranog Studentskog doma Bruno Bušić, rektor Sveučilišta u Splitu Dragan Ljutić govorom se obratio prisutnima.

Izdvojeni članak

Obnovljeni studentski dom sutra otvara vrata studentima: Uvedena novost u rezervaciji soba

– Zaista mi je drago da nazočimo ovom svečanom činu, a sve u skladu s našom sintagmom „studenti, studenti i studenti“ i upravo ovo je pravi način kako dajemo potporu našim studentima i omogućujemo im studiranje na ponajboljem sveučilištu, ne samo u Hrvatskoj, nego i u regiji. Najbitnije je osigurati kontinuitet, rast i razvoj, rekao je na otvaranju rektor Ljutić.

Istaknuo je kako se Splitsko sveučilište ima čime pohvaliti, no i rekao da neće na tome stati. U skoroj budućnost, najavio je rektor, planira se izgradnja i novog studentskog doma na Kampusu. Bio bi to treći studentski dom u Splitu, uz Bruna Bušića i Franju Tuđmana.

Rektor drugog najvećeg sveučilišta najavio izgradnju novog studentskog doma
Share via
Copy link
Powered by Social Snap