Pretraga

Rezervirati sobe u studentskom domu možete online putem

A- A+

Nakon objave rezultata Natječaja za ostvarivanje prava na smještaj, Studentski centar u Zagrebu studentima omogućuje rezervaciju soba online putem. Odlučite li se putem weba odabrati paviljon, položaj sobe ili cimera, skraćujete rok postupka useljenja u dom.

Foto:Srednja.hr

Studentski centar u Zagrebu će nakon objave rezultata Natječaja za ostvarivanje prava na smještaj omogućiti studentima da rezerviraju sobe online putem, objavili su na web stranici SC-a.

Izdvojeni članak

Evo gdje možete obaviti liječnički pregled za smještaj u studentske domove 2014./2015.

Pri rezervacijama kraći rok useljenja

U slučaju da se odlučite putem weba odabrati paviljon unutar studentskog doma, položaj sobe ili odabir cimera, na taj način skraćujete postupak useljenja u dom.

Naravno, studenti nisu obavezni rezervirati mjesto online putem, jer pravo na useljenje u dom, to jest u nerezervirane sobe, imaju sve do 10. listopada.

Kad rezervirate sobe, rok za useljenje je mjesec dana ranije, to jest do 10. rujna nakon čega se rezervacije brišu. Zatim ti isti studenti u sljedećih mjesec dana mogu useliti u neku od preostalih slobodnih soba.

Izdvojeni članak

Veliki intervju s rektorom na odlasku: Zbog ‘Univerzijade’ će bit problema sa smještajem, a pitanje je kako će se to riješiti

Termini rezervacija

Postoje tri kategorije soba koje studenti mogu rezervirati te su termini za rezervaciju različiti.

  • Rezervacije starih soba (soba u kojima su studenti boravili ove akademske godine) predviđene su od 18. kolovoza (8:00) do 20. kolovoza (8:00).

  • Rezervacije soba I. i II. kategorije (radi se o 5., 6., i 11. paviljonu na Savi te domu na Cvjetnom i na Šari) provodit će se od 21. kolovoza (8:00) do 25. kolovoza (12:00).

  • Zadnja kategorija, odnosno III. odnosi se na preostale paviljone SD Stjepan Radić te studentski dom Lašćina. Rezervacije se provode od 22. kolovoza (8:00) do 25. kolovoza (12:00)

Rezervirati sobe u studentskom domu možete online putem
Share via
Copy link
Powered by Social Snap