Pretraga

Riječki studenti preuzimaju grad u svoje ruke na dva dana

A- A+

Rijeka će u naredna dva dana službeno biti u rukama studenata. Naime, večeras u 18 i 30 sati na Korzu održava se svečano otvaranje Student Day Festivala u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, kada će gradonačelnik Vojko Obersnel studentima uručiti ključeve grada. Festival traje dva dana te studenti potpuno besplatno mogu uživati u koncertnim, sportskim i rekreacijskim događanjima.

www.facebook.com

Svečano otvorenje Student Day Festivala u Rijeci održat će se večeras na Korzu s početkom u 18 i 30 sati. U organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, festival će trajati dva dana te će studenti uživati u raznim koncertnim, sportskim i rekreacijskim događanjima potpuno besplatno. Dva najzabavnija i najluđa dana u godini riječkih studenata započet će nakon što gradonačelnik Vojko Obersnel simbolično studentima preda ključeve grada, prenosi SoundSet.

Izdvojeni članak

Gasi se najveći festival u regiji

Student Day Festival posjetit će i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, rektor riječkog Sveučilišta Pero Lučin te primorsko-goranski župan Zlatko Komadina. Nakon otvorenja, u 19 sati započinje Revijalna malonogometna utakmica Grad Rijeka – Sveučilište u Rijeci. 

U glazbenom programu na Gatu Karoline Riječke najavljeni su večerašnji nastupi Hladnog piva, Moskve, Mandrili, Sane, Kandžije i Kung Fooa. U subotu će, pak, nastupiti The Shapeshifters, Majke, Stillness, RHCP Tribute, Radioaktiv i Vanillaz, a tijekom dana predstavljat će se studentske udruge te će se održati sportski program i predstava.

Sav promet od Ulice Riva od Žabice do Ulice Ivana Zajca zbog održavanja manifestacije danas i sutra bit će zatvoren, a promet u smjeru istoka odvijat će se takozvanim ‘sjevernim koridorom’.

Riječki studenti preuzimaju grad u svoje ruke na dva dana
Share via
Copy link
Powered by Social Snap