Pretraga

Riječko sveučilište objavilo listu svojih izvrsnih studenata kojima je dodjeljena stipendija od 8.000 kuna

A- A+

Do 20. prosinca prošle godine riječki su studenti imali priliku prijaviti se na natječaj za stipendiju tamošnjeg Sveučilišta, koja se dodjeljuje najizvrsnijim studentima. Ova stipendija za izvrsnost dodjeljuje se za deset mjeseci akademske godine, a mjesečno iznosi 800 kuna. Sveučilište u Rijeci jučer je objavilo listu svojih izvrsnika kojima stipendija odlazi u ruke.

Foto: Srednja.hr

Na natječaj za stipendije za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci mogli su se prijaviti samo redovni studenti s ostvarenih 55 ECTS-a, a koji po prosjeku ocjena položenih ispita ulaze u 10 % najuspješnijih studenata na svojoj godini, odnosno, ako su brucoši, da ulaze u 10 % najbolje rangiranih studenata na konačnim listama za upis na studijske programe. Bodovali su se dodatni kriteriji, posebna postignuća poput rektorove nagrade.

Izdvojeni članak

Pozor, studenti! Po drugi puta pomaknuta je lista ovogodišnjih dobitnika državne socio-ekonomske stipendije

Privremeni rezultati natječaja objavljeni su jučer, a stipendiju je dobio ukupno 101 student. Najviši broj bodova kojeg su ostvarili najviše rangirani studenti iznosi 29, a najmanji 11. Ukupno 22 studenta prijavljena na natječaj nisu ostvarila pravo na stipendiju za izvrsnost.

– Kandidati koji se na privremenoj rang-listi nalaze iznad crte, a u međuvremenu su ostvarili pravo na neku drugu stipendiju, dužni su do 31. siječnja 2018. godine putem e-pošte: [email protected] obavijestiti Sveučilište povlače li svoju prijavu na Natječaj. Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu podnijeti vlastoručno potpisani prigovor Evaluacijskom odboru za dodjelu stipendija za izvrsnost. Pravo na prigovor regulirano je Pravilnikom o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci i Natječajem. Rok i adresa za podnošenje prigovora: do 31. siječnja 2018. godine, putem e-pošte: [email protected], stoji uz rezultate natječaja Sveučilišta.

Listu dobitnika možete vidjeti u nastavku.

[scribd id=369875846 key=key-JKqdjyuLlv5YMfDuZvNs mode=scroll]

stipendije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap