Pretraga

RIT/ACMT: Prijavi se i osvoji stipendiju od 11 400 eura

A- A+

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je natječaj za dodjelu četiri stipendije u iznosima od 11.400 eura. Stipendije se nude studentima koji žele upisati stručni preddiplomski studij Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). Spomenuti iznos studentskih stipendija odobrava se za sve četiri akademske godine, a pokriva 50 posto troškova školarine. Ispiti će se održavati u osam gradova, u Hrvatskoj i regiji. 

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je natječaj za dodjelu 4 stipendije u iznosima od 11 400 eura za upis na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).

Stipendije se odobravaju za sve četiri akademske godine, a pokrivaju 50 posto troškova školarine. Ispiti će se održavati u 8 gradova, u Hrvatskoj i regiji.

Dvije diplome i predavanja na engleskom jeziku

Sva predavanja su na engleskom jeziku, a nastavni plan i program usklađeni su sa standardima jedog od vodećih američkih sveučilišta RIT. Po završetku studija studentima se dodjeljuju dvije diplome, hrvatska i američka koju izdaje vodeće američko sveučilište Rochester Institute of Tehnology.

Kako do stipendije?

Na natječaj se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Svi prijavljeni kandidati pristupit će ispitu iz matematike i engleskog jezika te intervjuu.

Četiri kandidata koji postignu najbolje rezultate ostvarit će pravo na stipendije. Ispiti i intervjui održavat će se u osam gradova, u Hrvatskoj i regiji, prema sljedećem rasporedu: nedjelja 16.6. (Sarajevo), ponedjeljak, 17. lipnja (Split, Rijeka, Osijek i Mostar), utorak 18. lipnja (Podgorica) te petak 21.lipnja (Zagreb i Dubrovnik).

Prijave na natječaj zaprimaju se najkasnije do 17. lipnja 2013. godine. Za prijavu je potrebno popuniti obrazac za prijavu koji se nalazi na sljedećoj poveznici – OBRAZAC ZA PRIJAVU. Iskoristite izvrsnu priliku, prijavite se!

Podružnica uglednog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) osnovana je 1997., kao podružnica jednog od najuglednijih privatnih sveučilišta u Sjedinjenim Američkim Državama, Rochester Institute of Technology (Rochester, New York), te kao prva privatna visokoobrazovna institucija u Hrvatskoj.

Međunarodno priznata američka diploma

RIT/ACMT studentima dodjeljuje dvije diplome, američku diplomu od Rochester Institute of Technology i hrvatsku od Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju. S međunarodno priznatom američkom diplomom RIT-a diplomanti imaju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem svijeta.

Visoki standardi obrazovanja

Programi i nastavni planovi visoke škole u potpunosti su usklađeni s visokim standardima obrazovanja američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology. Nastava se izvodi na engleskom jeziku, po suvremenim američkim programima, a mnogi predavači američki su profesori s iskustvom života i rada u SAD-u. Kvalitetu studija potvrđuju brojne međunarodne akreditacije. 

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na e-mail: admissions@acmt.hr – tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite poveznicu – STIPENDIJA

RIT/ACMT: Prijavi se i osvoji stipendiju od 11 400  eura
Share via
Copy link
Powered by Social Snap