Pretraga

Sanacijski upravitelj SC-a: Preminula žena (77) koja je nastradala na Cvjetnom

A- A+

Sanacijski upravitelj SC-a Mirko Bošnjak potvrdio nam je u telefonskom razgovoru da je preminula osoba koja je nastradala kao pješakinja u studentskom domu Cvjetno naselje. Brojni mediji su izvijestili kako je riječ o gospođi koja ima 77 godina, a nastradala je kada su vatrogasna kola krenula u rikverc.

Foto: Marija Horvat; Televizija Student

Izdvojeni članak

Pozitivna strana velikog požara: studenti kolegama pružili utočište i utjehu

Vatrogasna kola koja su krenula pomoći u gašenju požara u studentskom domu Cvjetno naselje u jednom trenutku su krenula u rikverc, prilikom čega je nastradala starija gospođa. Jučer tijekom dana joj je amputirana noga, a danas je podlegla ozljedama.

Sanacijski upravitelj Mirko Bošnjak je danas oko 15h došao do KBC Sestara Milosrdnica kako bi posjetio unesrećenu, a tada su mu iz bolnice rekli kako je preminula.

HTV je jučer napravio veliku grešku kada su u Regionalnom dnevniku objavili kako je preminula, što se pokazalo kao neistina.

– Prilikom pružanja intervencije, 41-godišnjak upravljajući specijalnim vatrogasnim teretnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka, zadnjim desnim dijelom vozila naletio je na 77-godišnju pješakinju koja je stajala na prilaznom kolniku paviljona priopćeno je jutros iz zagrebačke policije.

Sanacijski upravitelj nam je također potvrdio kako je očevid policije i vatrogasaca završen, ali kako se još čeka službeno očitovanje.

– Kada stigne očitovanje nadležnih službi, procijenit ćemo daljnje pravne korake u svrhu zaštite studenata zagrebačkog Sveučilišta, rekao nam je Sanacijski upravitelj Mirko Bošnjak.

Ostale povezane vijesti

[Prijelomna vijest] Pročitajte iz minutu u minutu kako se ravijala tema Požar u studentskom domu Cvjetno naselje

Ekskluzivni video s Cvjetnog nekoliko minuta nakon početka požara pogledajte ovdje

[Fotogalerija] Pogledajte kako izgleda Cvjetno naselje jutro nakon požara

Priopćenje SC-a pročitajte ovdje

Priča o <a href="“>ekipi iz 5. paviljona koja je pomogla vatrogascima gasiti požar

HTV opet sahranjuje: Nakon poznatog lovca iz Potjere pokopali unesrećenu s Cvjetnog

Pozitivna strana velikog požara: studenti kolegama pružili utočište i utjehu

Sanacijski upravitelj SC-a: Preminula žena (77) koja je nastradala na Cvjetnom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap