Pretraga

Satnica od 30 do 50 kuna: Pogledajte koji se studentski poslovi nude u četiri najveća SC-a

A- A+

Kao i proteklih tjedana i ovoga vam donosimo oglase za neke od studentskih poslova s višom satnicom. U ovome tjednu traže se zaposlenici raznih profila, a satnica iznosi od 30 do 50 kuna.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Izdvojili smo ovotjedne najplaćenije poslove u četiri najveća studentska centra u Hrvatskoj – Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci.

SC Zagreb

Fizički posao

Traži se zaposlenik koji će u zimskoj sezoni raditi na montaži i demontaži automobilskih guma u Ivanjoj Reci. U oglasu stoji kako je osiguran topli obrok, a postoji i mogućnost osiguranja smještaja. Radno vrijeme je 8 sati dnevno, a cijena sata je od 35 do 40 kn kuna. Zainteresirani studenti mogu se javiti na rb.vulkanizacija@gmail.com ili 098/605-935.

Izdvojeni članak

Doznajemo koji je studentski posao bio najčešći u Zagrebu prije 30 godina

Posao čišćenja

Traži se student za čišćenje stubišta, lifta i ulaza u garažu i zgradu na Vrbiku. U opisu posla stoji kako je potrebno mokrom krpom očistiti liftove i prizemlja zgrade , pomesti prolaz pred zgradom i ulaz u garažu. Radno vrijeme je jednom tjedno i radi se tri sata, a cijena sata 35 kn. Kontakt: 098/ 351 907

Pomoćni trener

Sportski klub Minići iz Zaprešića traži studenta za poslove pomoćnog trenera. Univerzalna sportska škola provodi sportske treninge za djecu vrtićke dobi (od 3-6 god.) u dvorani srednje škole u Zaprešiću. Poželjno je studij KIF-a ili nekog pedagoškog usmjerenja. Radno vrijeme je utorkom i četvrtkom od 17:30-18:30 h, od 15.10.2019. do 15.06.2020. Naknada po satu iznosi 50,00 kn, a kontakt za prijavu na oglas je 098/757-593; info.minici@gmail.com.

Dostavljač

Traži se student koji će raditi kao dostavljač manjih paketa s osobnim vozilom za satnicu od 40 kuna. Radno vrijeme je subotom i nedjeljom od 11:00 do 13.00 h i 18:00 do 20:00 sati, a traži se više studenata. Uvjet je posjedovanje vlastitog automobila i pametnog telefona. Prijavu s vašim kratkim životopisom i podacima šaljete na mail: posao@telegramroda.hr.

Podjela promotivnih materijala

Traže se studenti za sudjelovanje na poslovnom eventu od 25. do 26. listopada 2019. za poslove dijeljenja promo materijala posjetiteljima, upute za posjetitelje i prezentacija. Od uvjeta je potrebna komunikativnost i odgovornost. Radno vrijeme: od 10-20 h. Naknada po satu: 50,00 kn. Životopis i fotografiju potrebno je poslati na mail: promocije.hr1@gmail.com.

SC Split

Asistenti trenera

Traže se dvoje trenera koji su asistenti u sportskoj školi gimnastike za satnicu od 40 kuna, od 1. studenog. Rad je predviđen s djecom različitih uzrasta (3 do 15 godina) i obavlja se u dvorani za gimnastiku ŠC Bazeni Poljud. U radu će biti stalno osiguran i mentor gimnastičke škole. Od kandidata se traži pouzdanost, točnost, komunikativnost i volja za učenjem. Prethodno iskustvo u sportskoj gimnastici je prednost, ali nije uvjet. Od kvalifikacija se traži status prvostupnika kineziologije ili odgovarajuća licenca u sportu. Studenti kineziologije do treće godine su također dobrodošli uz uvjet daljnjeg usavršavanja u klubu. Prijave se primaju u Gimnastičkom klubu Marjan na 091 202 33 62 ili gkmarjan@gmail.com.

Anketiranje

IPSOS traži studente za anketiranje na projektu o prometnim navikama, a plaća po anketi je 40 kuna. Ankete se rade po unaprijed definiranim adresama u Splitu i okolici. Posao možete odrađivati na vlastitom smartphone uređaju koji ima stalan pristup internetu (važna je povezanost za vrijeme anketiranja), a radno vrijeme sami organizirate, stoji tako u oglasu. Prijave se primaju na 021/430-424 ili antonija.radmilo@ipsos.com.

SC Osijek

Izdvojeni članak

Maturant ste i želite raditi studentski posao? Doznajte što vam sve treba za to prvo učlanjenje u student servis

Predavač njemačkog

Centar znanja d.o.o. Vinkovci zapošljava predavača njemačkog jezika na tečajevima za odrasle u Županji. Uvjet je da ste apsolvent studija njemačkog jezika, a zarada po satu je 40 kuna. Radi se od 4. studenog, četiri sata tjedno, a prijave se šalju na centarznanja.edukacije@gmail.com.

Trener

Sportska akademija Vunderkid zapošljava trenera asistenta. Student koji se javlja na oglas trebao bi biti komunikativan i kreativan te se dobro snalaziti u radu s djecom i rado sudjeluje u novim idejama. Satnica je 30 kuna, a radi se u Osijeku. Početak rada je 15. studenoga na duže vremensko razdoblje, a radi se po dva sata u večernjem terminu. Prijavu možete poslati na sportska.akademija.vunderkid@gmail.com.

SC Rijeka

Animatori

Traži se dvoje animatora u dječjem escape roomu, a mjesto rada je Rijeka. Cijena sata je 30 kuna, a radi cijelu godinu po dogovoru, a o studenata se traži odgovornost, komunikativnost i iskustvo u radu sa školskom djecom. Prijaviti se možete slanjem životopisa na kidsescaperoom@yahoo.com ili 095/998-1609.

Ispomoć na kongresu

BAN TOURS d.o.o. traži studenta za ispomoć na kongresu Futur Z od 21. do 23. studenog. U opisu posla stoji kako je riječ o pakiranju kongresnih vrećica, ispomoći pri registraciji (dijeljenje kongresnih vrećica i akreditacija), nošenje mikrofona po dvorani za vrijeme panel rasprava, ispomoć u svim drugim zadaćama organizatora kongresa. Od studenta se traže komunikativnost i uslužnost, rad je uz nadzor osoba iz agencije, a satnica iznosi 30 kuna. Prijave se zaprimaju na ana.vugrinovic@bantours.hr.

Satnica od 30 do 50 kuna: Pogledajte koji se studentski poslovi nude u četiri najveća SC-a
Share via
Copy link
Powered by Social Snap