Pretraga

Satnica i do 75 kuna: Donosimo oglase za najplaćenije studentske poslove ovog tjedna

A- A+

Nedavno smo na portalu srednja.hr pokrenuli rubriku u kojoj izdvajamo oglase s najvišom satnicom ili one koji traže veći broj studenata. Pogledajte koji se poslovi sa satnicom i do 75 kuna trenutno nude u četiri najveća studentska grada – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Student servis Zagreb

Novinar/ka 

Izdvojeni članak

[Vodič za brucoše] Idu li studiranje i posao zajedno? Evo što kažu stariji studenti

VIDI-TO d.o.o. traži studenta/icu za posao: Autor/ica za testiranje i pisanje tekstova u informatičkom časopisu I to cijenu sata po kartici teksta od 75 kuna.

Vrsta posla: autor za testiranje i pisanje tekstova u informatičkom časopisu. Mjesto obavljanja poslaje Zagreb / Zagrebačka cesta 233; prema dogovoru

Tvrtka VIDI-TO d.o.o. koja izdaje informatički časopis VIDI i vlasnik je portala Vidi.hr, Mobil.hr, Vidilab.com, Vidiauto.com i ITbizcrunch.com, traži autore koji će se baviti novinskim izvještavanjem, testiranjem uređaja, hardvera, mobitela, softvera te pisanjem tema i tekstova vezanih uz tematiku kojom se bave naši mediji. Našim autorima nudimo rad u ugodnoj sredini, fleksibilno radno vrijeme i priliku da između ostaloga nauče mnogo o tehnologiji, informatici, poslovnom IT-u, kao i o čitavom procesu izrade novinskih i web sadržaja.

Prijave se zaprimaju do 15.11.2019. e-mailom na adresu posao@vidi.hr , a uz njih trebate priložiti životopis i svoje kontakt podatke, nakon čega će kandidati koji zadovoljavaju uvjete biti pozvani na kratko testiranje.

Posebna znanja i vještine:

– Preddiplomski ili diplomski studij društvenog, tehničkog, informatičkog ili novinarskog smjera (FPZ, FFZ, TZV, FER, FSB…)
– Kvalitetno izražavanje na hrvatskom jeziku u pisanom obliku
– Ljubav prema tehnologiji, informatici, tehnološkim trendovima i elektronskoj zabavi
– Dobro baratanje engleskim jezikom
– Sklonost ka timskom radu
– Kreativnost u smišljanju tema i testova

Uvećanja za:

– Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)

Način i kontakt za prijavu studenata: 01/ 3096 676; 091/ 2477 100; dkadi@vidi.hr; isecen@vidi.hr

Vođenje nastave gitare ili klavijatura

Traže se studenti/ce raznih fakulteta glazbeno obrazovani za vođenje nastave gitare ili klavijatura. Satnica je 60 kuna, a radno vrijeme po dogovoru. Zainteresirani se mogu javiti na broj telefona 01/4846-693

Rad u bowling centru

Bowling bar traži studente/ice za rad na recepciji, konobarske poslove i animatore/ice za satnicu od 30 kuna.

Za konobarske poslove i rad na recepciji, tj. prijemnom pultu traži se snalažljivost, komunikativnost I znanje engleskog jezika. Početak rada je odmah, a radi se petkom, subotom I nedjeljom.

Za posao animatora/ice traži se osoba na dulji period, a radilo bi se subotom i nedjeljom kod organizacije dječjih rođendana.

Adresa: Tomislavova 11, Voltino
Kontakt: 3640-541

Rad u skladištu

Electus Usluge d.o.o. traži studente/ice za rad u skladištu u Samoboru. Posao je od ponedjeljka do petka po 8 sati, ovisno o raspoloživosti studenata za satnicu od 30 kuna.

Electus Usluge d.o.o., sestrinska je tvrtka vodeće agencije za privremeno zapošljavanje na područje Hrvatske Electus DGS d.o.o. Specijalizirali smo se za usluge istraživanja tržišta i zadovoljstva kupaca, promocije proizvoda i usluga, event managementa, payrolla, te online obuke zaposlenika prema zahtjevu klijenata. Tražimo više odgovornih i motiviranih osoba za rad na poziciji:

Zainteresirani mogu poslati životopis ili podatke u e-mailu: zivotopis@electus.hr s naznakom za radno mjesto Student u skladištu

Studentski centar Split

Izdvojeni članak

Studenti nam otkrili najgore scene s razgovora za posao

Animator

AMICUS-EPICENTAR ANIMACIJE D.O.O. traži 7 radnika u Splitu, Trogiru, Sinju i Makarskoj za poslove animatora, to jest dijeljenje slatkiša i fotografiranje s djecom u Kauflandu. Satnica iznosi 50 kuna.
Muška osoba je kostimirana u Sv. Nikolu, a ženska u krampusa.

Kontakt informacije: 0958236804, amicus@amicus.hr
Napomena uz kontakt: Natasa Vorih
Natječaj vrijedi do: 20.11.2019.
Početak obavljanja: 6.12.2019.
Napomena uz vrijeme obavljanja: Radno vrijeme je od 15 do 20 sati.
Napomena uz cijenu: Osobe koje rade u Makarskoj, a putuju iz Splta imaju pokrivene putne troskove + dodatni sat.

Agent tehničke podrške

ANGORUS RADE d.o.o. traži  sposobnog informatičara – programera s idejama rada u internet marketingu u turizmu i multi levelu. Po satu 40 kuna.

Kontakt informacije: 0913206620 Ružica
Natječaj vrijedi do: 25.11.2020.
Napomena uz vrijeme obavljanja: po dogovoru
Napomena uz cijenu: Za početak 40 kn po satu, poslije ćemo vidjeti

Čišćenje okoliša

LANTERNA – MEDIA d.o.o. traži 10 radnika za čišćenje parcela od kesa na području Splita. Nema smrada niti nekog težeg / sporkog smeća. Radi se po potrebi 2-4 puta mjesečno. Satnica 40 kuna.

Kontakt informacije: poslovi@lanterna-media.hr
Natječaj vrijedi do: 17.11.2019

Studentski centar Rijeka

Izdvojeni članak

Kratki vodič do uspjeha: Kako dobro napisati životopis?

Nošenje namještaja

Poslodavac Belle futura d.o.o. traži četiri studenta za nošenje namještaja 15. i 16. studenog. Mjesto rada je Rijeka, a satnica je 50 kuna. Radno vrijeme je tri sata, a od kandidata se traži odgovornost prema radu te u napomeni stoij kako je riječ o fizički zahtjevnijem poslu. Studenti se mogu prijaviti na 098/1697-186 ili 099/ 3250-105.

Prodaja

Tepih-centar d.o.o traži studente za pomoćne poslove u prodaji te za slaganje robe. Početak rada je 12. studenog i radi se do konca prosinca, a satnica je 30 kuna. Radno vrijeme ovisi o količini posla, a od kompetencija se od kandidata zahtjeva poznavanje osnova rada na računalu. Prijaviti se možete na: posao@tepih-centar.hr.

Kuhar

Kvarner event j.d.o.o. traži četiri studenta kuhara za rad na roštilju. Radi se na adventskoj kućici u Rijeci, a satnica je 30 kuna. Rad se obavlja u smjenama od 30. studenog do 3. siječnja,  a od kandidata se traži spretnost i urednost. Poslodavac osigurava plaćanje sanitarne knjižice i topli obrok.

Studentski centar Osijek

Provođenje anketa

Promocija plus d.o.o traži studente za provođenje terenskih anketa u mjestu u kojem živite i/ili bližoj okolici. Zaradaje 30 kuna po anketi, a mjesto rada je Osijek i okolica (Tvrđavica, Sarvaš) Đakovo (Piškorevci), Kutjevo, Pakrac, Pleternica, Vukovar, Pakrac. Planirani početak rada je 11. studenog, a radi se do 25. studenog, dok se za radno vrijeme dogovarate s poslodavcem. Prijave se šalju na valerija@promocija-plus.com, a za neka od mjesta, uz dogovor poslodavac participira dio troškova puta.

Rad na projektu e-Škole

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET traži studente za redovni posjeti školama uključenim u projekt e-Škole, informiranje škola o statusu projekta te praćenje i evaluacija školskih projektnih aktivnosti te tehničku podršku na terenu školama uključenim u program e-Škole. Radi se od 8 do 16 sati, a satnica je 30 kuna, dok je početak rada 15. prosinca. prijave se šalju na: helpdesk-posao@carnet.hr ; posao@carnet.hr.

Od kandidata se traži: razvijeno kritičko i analitičko razmišljanje, sposobnost kvalitetnog pismenog izražavanja, razvijene komunikacijske, socijalne i prezentacijske vještine, odgovornost i proaktivnost, samostalnost u radu, sklonost timskom radu, visoka razina poznavanja rada na računalu, usmjerenost na korisnike, poznavanje računalnih mreža te poznavanje rada s mrežnom opremom.

Prednost imaju kandidati koji posjeduju iskustvo rada u osnovnoj ili srednjoj školi, iskustvo rada s mrežnom opremom te iskustvo rada s korisnicima. Osobe koje se prijavljuju moraju poznavati engleski jezik na  naprednoj razini poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te posjedovati vozačku dozvolu B razine.

Satnica i do 75 kuna: Donosimo oglase za najplaćenije studentske poslove ovog tjedna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap