Pretraga

Satnice i do 90 kuna: Izdvajamo oglase za neke od najplaćenijih studentskih poslova ovoga tjedna

A- A+

Od ovoga tjedna na portalu srednja.hr pokrećemo rubriku u kojoj izdvajamo oglase s najvišom satnicom ili one koji traže veći broj studenata. Pogledajte koji se poslovi sa satnicom i do 90 kuna trenutno nude u četiri najveća studentska grada – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Student servis Zagreb

Vođenje tečajeva njemačkog jezika

Oglasom se traže studenti završnih godina germanistike i anglistike koji će u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji voditi tečajeve njemačkog jezika. Naknada za jedan školski sat (45 minuta) je 60 kuna, a posao se obavlja od rujna ove do rujna 2020. godine za njemački, odnosno od listopada do listopada 2020. za voditelje tečajeva engleskog jezika.

U opisu posla stoji vođenje grupnih i individualnih tečajeva za odrasle polaznike, a među uvjetima koje kandidati moraju zadovoljiti je odlično vladanje stranim jezikom, kreativnost, prilagodljivost. Poželjno je i iskustvo u nastavi i metodička podloga, ali to nije uvjet. Radno vrijeme ovisi o terminima ugovorenima s klijentima, od ponedjeljka do petka (iznimno subota) između 7:30 i 20:00. Kandidati svoje životopise mogu poslati na halpet@halpet.hr.

Animacija djece

Izdvojeni članak

Kraj gužve na šalterima: Još jedan servis omogućio online podizanje studentskog ugovora

PagoLand igraonica traži voditelje dječjih programa i rođendana, animatore i animatorice, osobe za osmišljavanja i vođenja kreativnih radionica, osobe za pomoć prilikom pripreme, postavljanja i raspremanja rođendanske proslave te plesače, pjevače i akrobate.

Naknada po satu za obavljanje ovih poslova je 40 kuna od ponedjeljka do subote, dok je nedjeljom 33 kune uz dodatna propisana uvećanja. Radno vrijeme je od 10 do 20 sati, a životopis se može poslati na info@pagoland.hr.

Projektiranje

Wollbett d.o.o. traži apsolventa/icu FSB-a, smjer brodograđevni inženjer, za projektiranje i konstruiranje. Satnica je 40 kuna, a u opisu posla stoji konstruiranje i razvoj novog proizvoda; aluminijski katamaran. Potrebno je znanje konstruiranja i razvoja novog plovnog objekta, tehnička izvedba, konstruiranje i projektiranje plovnog objekta. Radno vrijeme je prema dogovoru, od prvog listopada na duže vrijeme, a prijave se primaju na broj 091/5139-635.

Rad u nastavi, vođenje radionica i asistenti

Privatna gimnazija i ekonomsko-informatička škola Futura traži apsolvente za rad u nastavi s područja elektrotehnike, matematike, statistike i primijenjene matematike, fizike; apsolvente za vođenje radionica Pythona i Game Makera za djecu te studente za pomoć pri učenju hrvatskog i engleskog jezika.

Satnica za rad u nastavi u spomenutim područjima je 60 kuna po školskom satu, a očekivano trajanje rada je tijekom cijele školske godine. Oglas se nalazi na poveznici.

Drugim oglasom traže se apsolventi kroatistike, odnosno anglistike ili srodnih smjerova koji će učiti s cijelim razrednim odjelom nakon redovne nastave prema materijalima koje nastavnik iz redovne nastave pripremi ili se piše domaća zadaća. Satnica je 50 kuna, a radi se tijekom cijele školske godine.

Posljednjim oglasom ovog poslodavca za vođenje radionica Pythona i Game Makera. Satnica je od 60-65 kuna, a radno vrijeme je subotom od 9 do 12 sati tijekom cijele školske godine.

Student servis Split (svi oglasi preuzeti su s ove poveznice)

Instruktor jedriličarskog modelarstva

Jedriličarski klub Zenta upotpunjava mjesto za instruktora jedriličarskog modelarstva uz prvotnu obuku novog kandidata. Osnovni dio posla jest podučavanje radio-upravljanog jedrenja za djecu i mlade, prvenstveno osnovnoškolske dobi. Poželjno znanje jedrenja i vozačka dozvola, iskustvo u radu s djecom i mladila, no nije i nužno. Satnica je 90 kuna, a početak obavljanja posla 5. listopada. Prijavu je potrebno dostaviti na igor.petrovic2@st.t-com.hr

Izdvojeni članak

Veliki vodič za rad preko učeničkog servisa: Provjerite koliko, kada i na kojim poslovima smijete raditi

Hostesa

Poslodavac AFRIKA U.O. traži četiri hostese za satnicu od 50 kuna. U opisu posla stoji kako je riječ o noćnom radu te radu vikendom. Početak obavljanja posla je 10. listopada, a prijave se šalju na careers@clubrevelin.com.

Maskota i hostese

Poslodavac MPG d.o.o traži više studenata za rad kao maskota. Opis posla je animiranje djece, mahanje, slikanje. Cijena sata je 40 kuna, a maskote imaju pravo na više pauza. Ukupno se zapošljava šestero studenata, a početak obavljanja posla je 5. listopada. Kontakt za informacije je 091 345 6766.

Isti poslodavac zapošljava tri hostese koje će raditi na promocijama na eventima, u caffe barovima i shopping centrima na području Splita i okolice. Radi se tri do šest smjena tjedno, odnosno tri do četiri sata po smjeni, a satnica je 45 kuna. Prijave se šalju na mail l.roje@mpg.hr.

 

Trenerica

Lotus KRG traži dvije studentice za duži rad s djecom predškolske dobi, u klubu ritmičke gimnastike Lotus Split, po mogućnosti studentice kineziologije ili osobe koja imaju iskustvo rada u plesu, gimnastici ili baletu. Cijena rada po satu je 50 kuna, s radom se kreće 1. listopada, a prijave se šalju na ivavg@hotmail.com.

Čišćenje plovila

Poslodavac Sunčani život d.o.o traži petero studenata za unutarnje i vanjsko čišćenje plovila, a satnica iznosi 50 kuna. Posao se obavlja subotom od 9-17 h, mjesto rada je Aci marina Split i s radom se kreće odmah, a prijave se zaprimaju na mail vera.carli@gmail.com.

Student servis Rijeka

Izdvojeni članak

Pismo čitateljice koja traži posao u Hrvatskoj: Što očekivati kada završite poslodavcima nezanimljiv faks

 

Unapređivač prodaje

PET sezona d.o.o traži studenta koji će biti unapređivač prodaje; podrška prodaji, slaganje stalaka na prodajnim mjestima prema planogramu. Tražene kompetencije su odgovornost i samostalnost. Satnica je 35 kuna uz putne troškove, a radi se u Rijeci, Poreču, Umagu i Puli. Posao se obavlja od 1. studenog 2019. do 1. listopada 2020., a prijave se šalju na mladen.orlic@5sezona.hr.

Čišćenje

Poslodavac Klopa&Cuga d.o.o traži studenta koji će čistiti prostor igraonice i kuglane u Tower centru. Satnica je 30 kuna, a radi se ujutro i to po dogovoru od 1. listopada. Od studenta se traži marljivost, točnost i odgovornost, a prijave se šalju na happyland.rijeka@gmail.com.

Inventura

Dantem Hrvatska d.o.o traži 80 studenata za inventuru trgovačke robe pomoću bar kod čitača, a radi se u Kauflandu u Umagu. Cijena redovnog sata je 30 kuna, a noćni rad plaćen je 45 kuna po satu. Radi se 4. listopada, od 20 h do 06 h. Od studenata se traži preciznost, radišnost, koncentracija. Prijevoz iz Rijeke je osiguran i vrijeme prijevoza plaćeno kao rad.

Prijaviti se treba isključivo na mail do srijede 2. listopada 2019. s kontakt podacima (mobitel, e-mail, broj X-ice ili JMBAG) na posao@dantem.hr.

Student servis Osijek

Punjač hladnjaka

Ledo plus d.o.o. traži studente/ice članove studentskog servisa za radno mjesto punjač hladnjaka. Uvjet je mogućnost korištenja vlastitog osobnog automobila, a poželjno je i iskustvo na sličnim poslovima. Cijena po satu je 33 kn, a mjesto rada Vinkovci i Vukovar. Početak rada je odmah i radi se na dulje razdoblje, a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote oko 30 sati tjedno, pa prednost imaju apsolventi, odnosno studenti s više slobodnog vremena. Prijaviti se može na mail slaven.koscevic@ledo.hr.

Anketiranje

Hrvatski zavod za javno zdravstvo traži 20 studenata za terensko anketiranje, a cijena po odrađenoj anketi jest 40 kuna. Radno vrijeme je fleksibilno, a radi se kroz rujan, listopad i studeni 2019. Mjesto rada je Vukovarsko-srijemska županija i poslodavac osigurava povrat putnih troškova ostvarenih izvan mjesta boravka. U prijavi je potrebno navesti kontakt podatke te mjesto boravka u rujnu, listopadu i studenom i poslati na e-mail: matea.mauer@zzjz-vsz.hr.

 

Satnice i do 90 kuna: Izdvajamo oglase za neke od najplaćenijih studentskih poslova ovoga tjedna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap