Pretraga

Savjetovalište ‘Luka Ritz’ nudi besplatnu pomoć i svim studentima

A- A+

Savjetovalište ‘Luka Ritz‘ nudi besplatno savjetovanje svima koji imaju problema s maloljetničkim nasiljem, problema u ponašanju ili poteškoća prilikom uklapanja u odgojno obrazovni sustav. Nalazi se u Zagrebu na adresi Fabkovićeva 1/3, a nedavno su pokrenuli i dodatnu vrstu savjetovanja za sve studente.

Na zagrebačkoj adresi Fabkovićeva 1/3 nalazi se Savjetovalište ‘Luka Ritz‘ u kojemu stručne osobe pružaju besplatnu pomoć svima kojima je potrebno savjetovanje ili razgovor problemima bilo koje prirode.

Nedavno smo objavili vrste i raspored savjetovanja, a sad vam predstavljamo novu vrstu savjetovanja koja je okrenuta svim studentima koja je također besplatna.

Izdvojeni članak

Nate Parker posjetio savjetovalište Luka Ritz


Studentsko savjetovanje namijenjeno je svim studentima koji se ne osjećaju sigurno u novoj sredini, ako imaju poteškoća prilikom komunikacije s drugim ljudima, s polaganjem ispita, partnerskim odnosima ili općenito ako prolaze kroz neke životne krize te imaju manjak samopouzdanja.

Svim studentima koji osjete potrebu za savjetovanjem pruža se mogućnost individualnog rada sa stručnom osobom, a prijave su svakog dana od 9:30 do 14:30 sati.

Savjetovanje se odvija srijedom, u prethodno dogovorenom terminu, od 10 do 14 sati u prostorijama savjetovališta.

– Dobrodošli su svi koji su točno takvi kakvi su sada, poručila je volonterka u Savjetovalištu, Ivana Postružin.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap