Pretraga

Saznajte kako se dobro posvađati ili zašto nam je važno kakvu tko glazbu sluša

A- A+

PsihoFest je festival kojemu je cilj popularizirati psihologiju, a održava se na Filozofskom fakultetu u nedjelju, 14. travnja, od 11 do 19 sati. Održat će se razna zanimljiva predavanja, radionice, prezentacije te će svatko moći pronaći nešto za sebe.

Facebook Psihofest

Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u nedjelju možete upoznati zanimljiv svijet psihologije. Studenti, asistenti i profesori Odsjeka za psihologiju zagrebačkog Filozofskog fakulteta organiziraju PsihoFest – 5. festival popularizacije psihologije na kojem će kroz brojne radionice, predavanja, prezentacije i eksperimente demonstrirati dio ovog fascinantnog znanstvenog područja.

Izdvojeni članak

[FAN FEKT] Marko Marulić – tvorac pojma ‘psihologija’

PsihoFest održava se u nedjelju 14. travnja i to od 11 do 19 sati. Ulaz je besplatan, a u bogatom programu svatko može pronaći nešto za sebe.

Samo neka od predavanja koja možete poslušati su: “Kako se dobro posvađati?” , “I ljubav ima svoj rok trajanja”, Zašto nam je važno kakvu tko sluša glazbu?….

Također, moći ćete saznati i kako trenirati vlastiti mozak te kako se suočiti sa strahom od javnog nastupa. Detaljan program možete pronaći ovdje, a sve ostale novosti pratite na službenom Facebook eventu ovog događaja.

 

Saznajte kako se dobro posvađati ili zašto nam je važno kakvu tko glazbu sluša
Share via
Copy link
Powered by Social Snap