Saznajte kako se dobro posvađati ili zašto nam je važno kakvu tko glazbu sluša

PsihoFest je festival kojemu je cilj popularizirati psihologiju, a održava se na Filozofskom fakultetu u nedjelju, 14. travnja, od 11 do 19 sati. Održat će se razna zanimljiva predavanja, radionice, prezentacije te će svatko moći pronaći nešto za sebe.

Facebook Psihofest

Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u nedjelju možete upoznati zanimljiv svijet psihologije. Studenti, asistenti i profesori Odsjeka za psihologiju zagrebačkog Filozofskog fakulteta organiziraju PsihoFest – 5. festival popularizacije psihologije na kojem će kroz brojne radionice, predavanja, prezentacije i eksperimente demonstrirati dio ovog fascinantnog znanstvenog područja.

[FAN FEKT] Marko Marulić - tvorac pojma 'psihologija'

PsihoFest održava se u nedjelju 14. travnja i to od 11 do 19 sati. Ulaz je besplatan, a u bogatom programu svatko može pronaći nešto za sebe.

Samo neka od predavanja koja možete poslušati su: “Kako se dobro posvađati?” , “I ljubav ima svoj rok trajanja”, Zašto nam je važno kakvu tko sluša glazbu?….

Također, moći ćete saznati i kako trenirati vlastiti mozak te kako se suočiti sa strahom od javnog nastupa. Detaljan program možete pronaći ovdje, a sve ostale novosti pratite na službenom Facebook eventu ovog događaja.

 

Odgovori