Pretraga

Saznajte što možete upisati na jesenskom roku u Splitu, Osijeku i Dubrovniku

A- A+

Nakon ljetnog upisnog roka, na splitskom je Sveučilištu ostalo 730 slobodnih indeksa, na osječkom 789, a na dubrovačkom 139. Podatke za Zagreb možete naći ovdje, dok preostala četiri javna sveučilišta još nisu objavila svoje stanje.

icv.com.hr

Izdvojeni članak

Jesenski upisni rok: Evo na kojim je fakultetima u Zagrebu ostalo slobodnih mjesta

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Nakon ljetnog upisnog roka na osječkom Sveučilištu ostalo je 789 slobodnih mjesta, od čega 175 za redovne studente.

Tako 105 slobodnih indeksa ima tamošnji Medicinski fakultet, od čega 7 za redovne i 80 za izvanredne te 18 za starije od 25 godina. Mjesta ima i na Elektrotehničkom, četiri za redovne, 57 za izvanredne, 18 za starije od 25 te devet za strance državljane. 163 slobodne stolice su i na Ekonomskom te 16 na Filozofskom.

Čitavu tablicu nađite ovdje.

Sveučilište u Splitu

U gradu pod Marjanom ostalo je 730 slobodnih indeksa, od čega 374 na sveučilišnim studijima.

Sve kvote su popunjene na Kineziološkom fakultetu, Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije i Medicinskom fakultetu, dok je na ostalim sastavnicama Sveučilišta ostalo pokoje slobodno mjesto.

Najviše na Umjetničkoj akademiji i Prirodoslovno-matematičkom fakultetu.
Na preddiplomskim stručnim studijima ostalo je mjesta na svim sastavnicama koje ih izvode, osim na FGAG-u. Najmanje mjesta za jesen ostalo je na Ekonomskom fakultetu, a najviše na Upravnom studiju Pravnog fakulteta.

Izdvojeni članak

[INFOGRAFIKA] Saznajte gdje ima slobodnih indeksa za jesenski rok

Sveučilište u Dubrovniku

Dubrovačko Sveučilište voljno je primiti još 139 studenata, od čega 80 redovnih, 46 izvanrednih studenata te 13 stranih državljana.

Najviše mjesta ostalo je na studiju elektrotehničkih i telekomunikacijskih znanosti u pomorstvu, 13 redovnih, 10 izvanrednih studenta te jedan strani, i poslovne ekonomije- smjer međunarodne trgovina, 16 za redovne te po jedno za izvanredne i strance.

Čitavu tablicu nađite ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap