Pretraga

SC Split uveo novu opciju za učenike i studente koji nisu uspjeli pronaći odgovarajući posao

A- A+

Za učenike još prije mjesec dana, a za studente tek sada – stigli su ljetni praznici. No, mnogi ih neće koristiti za odmor nego za rad, kako bi za život u novoj školskoj ili akademskoj godini uštedjeli pokoju kunu. Za sve koji nisu uspjeli pronaći odgovarajući posao, splitski SC ima novu opciju slanja otvorene molbe.

Foto: Studentski centar u Splitu

Koliko puta vam se dogodilo da na stranicama studentskih centara ‘skrolate’ kroz ponudu poslova, ali niti jedan od njih trenutno vam ne odgovara? Za sve koji se ubuduće nađu u takvoj situaciji, Studentski centar u Splitu uveo je novu opciju – od sada možete poslati otvorenu molbu za posao.

– Niste pronašli otvoreni natječaj za studentski posao koji Vas zanima? Učenik ste kojeg zanima povremeni rad u periodu ljetnog odmora? Pošaljite nam samoinicijativnu molbu te ćemo Vas prema potrebi kontaktirati ako se otvori slobodno radno mjesto. Dobrodošle su sve angažirane osobe koje cijene dobru atmosferu, kod kojih su visoka odgovornost i timski rad u ravnoteži, a vlastiti razvoj i školovanje imaju posebno značajnu ulogu, poručili su iz splitskog SC-a.

Obrazac za prijavu možete ispuniti ovdje, a u njega je potrebno unijeti osobne podatke, poput imena i prezimena, kontakta, koja ste srednja ili faks, te prethodno radno iskustvo.

Napomenimo za kraj i kako se u tamošnji, kao i student servise ostala četiri velika sveučilišna grada, mogu učlaniti i maturanti koji još uvijek nisu upisali fakultet, a žele raditi. Što je sve potrebno za učlanjenje, možete pronaći na ovoj poveznici.