Pretraga

SC u Splitu studentima dijeli čak 679.000 kuna: Pogledajte pod kojim uvjetima

A- A+

Od ove godine, a temeljem Zakona o obavljanju studentskih poslova, studentski centri kao posrednici pri zapošljavanju dio naknade od posredovanja moraju uložiti u studentske aktivnosti. Ovih dana Studentski centar u Splitu raspisao je javni poziv za financiranje studentskih aktivnosti, putem kojeg se dodjeljuje čak 679.000 kuna.

Foto: Marko Matijević | srednja.hr

Studentski centar u Splitu pozvao je sve studentske zborove sastavnica, studentske udruge i studente pojedince da se prijave za financijsku potporu u provođenju projekata iz područja kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje isključivo provode studenti i studentske organizacije, te su isključivo namijenjene studentima, sukladno čl. 14., st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova. Ukupno planirana vrijednost poziva iznosi 679.000 kn.

Izdvojeni članak
studentski centar zagreb

Studentski centar u Zagrebu studentima dodjeljuje gotovo tri milijuna kuna

Važno je naglasiti kako se financijska sredstva koja se dodjeljuju putem ovog poziva odnose na financiranje kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje isključivo provode studenti i studentske organizacije te su isključivo namijenjene studentskim aktivnostima.

Uvjeti ovog poziva su:

1. prijavitelj, student pojedinac morao je upisati tekuću akademsku godinu na Sveučilištu u Splitu i mora biti član student servisa
2. prijavitelj, studentske udruge ako djeluju pri Sveučilištu u Splitu, ako su upisane u registar udruga Sveučilišta
3. prijavitelji, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge moraju djelovati na području Sveučilišta u Splitu
4. da su osoba/e ovlaštene za zastupanje studentske udruge u mandatu;
5. da se protiv studentske organizacije (udruge), odnosno odgovorne osobe ne vodi kazneni postupak;
6. da nije u pitanju projekt koji se financiraju iz nekih drugih izvora financiranja pri Sveučilištu u Splitu. 7. prijava na Poziv mora sadržavati sve podatke, dokumentaciju i popunjene obrasce određene Pozivom.
8. Povjerenstvo neće razmatrati prijave udruga, skupina studenata, pojedinaca i studentskih zborova koji po prethodnom provedenom pozivu nisu dostavili dokumentaciju o utrošenim financijskim sredstvima.

Rok za podnošenje prijava na poziv SC-a u Splitu je do 17. prosinca do 12:00h. Rok za obradu prijava je maksimalno sedam dana, a žalbeni rok je tri dana od objave rezultata. Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se isključivo preko online aplikacije. Tekst javnog poziva detaljno možete pročitati u nastavku, a obrasci za prijavu nalaze se na ovoj poveznici.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [83.23 KB]